VT Animal - шаблон joomla Видео

 

10ЩОДО ПРАВИЛ ПОВОДЖЕННЯ З ВИБУХОНЕБЕЗПЕЧНИМИ ПРЕДМЕТАМИ

04.04.2024 року з метою попередження можливих нещасних випадків із здобувачами освіти 22 групи з професії «Кухар» та 23 групи з професії «Пекар, кондитер» проведено навчання з питань правил поводження з вибухонебезпечними предметами.

Під вибухонебезпечними предметами слід розуміти будь-які пристрої, засоби, підозрілі предмети, які здатні за певних умов (або при дії на них) вибухати. Практично всі вибухові речовини отруйні, чутливі до механічних дій і нагрівання. Поводження з ними вимагає граничної уваги і обережності. Одна з основних причин нещасних випадків з вибуховими пристроями – грубе порушення елементарних правил безпеки.

Що треба робити при знаходженні вибухонебезпечного предмету? Ні в якому разі не чіпати, не пробувати розбирати, не наближатися до нього. Необхідно звернутися до дорослих, вжити заходи щодо обмеження доступу сторонніх осіб та викликати поліцію.

Під час проведення навчання здобувачам освіти був продемонстрований навчальний фільм ДСНС України «Правила поводження з вибухонебезпечними предметами».

Викладач: Йосип МОЛНАР

 

14 12 11

Прокоментувати: