VT Animal - шаблон joomla Видео

 

 

 

зображення viber 2023 07 05 13 40 30 546

 

ЕЛЕКТРОННА ЗАЯВА

Elektronikus hozzáférési kérelem

 

Детальна інформація про вступ дивіться на сторінці    АБІТУРІЄНТАМ

 

МИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ

1 2

 Instagram          Facebook 

 

 

b61616166d6f663751649da37058d1fb

 

b8d1a046843563daab4ec7ff72d857c8

 

 

КЗ "БЕРЕГІВСЬКИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ ЛІЦЕЙ СФЕРИ ПОСЛУГ" ЗОР ЗАПРОШУЄ САМЕ ВАС!

 

Ви в цьому році закінчили школу? Не знаєте, що робити далі? Постає питання про майбутню професію? Де і ким працювати?

Берегівський професійний ліцей сфери послуг запрошує саме Вас!

Чому саме ми?

-  Широкий вибір професій: кухар, пекар, кондитер, швачка, кравець, офіціант, бармен;

-  Безкоштовне навчання;

-  Забезпечення стипендією;

-  Сучасна матеріально – технічна база;

-  На базі ліцею діють спортивні секції, гуртки технічної творчості, художньої самодіяльності, бібліотека.

По закінченню ліцею отримаєте свідоцтво про повну загальну середню освіту, диплом кваліфікованого робітника та трудову книжку.

Для Вас завжди гостинно відчинені двері Берегівського професійного ліцею сфери послуг.

 

КЗ "БЕРЕГІВСЬКИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ ЛІЦЕЙ СФЕРИ ПОСЛУГ" ЗОР ОГОЛОШУЄ КОНКУРС НА ЗАМІЩЕННЯ ВАКАНТНИХ ПОСАД:

 

1. Майстри виробничого навчання з професій:

-Кухар;

Кваліфікаційні вимоги:

Базова або неповна вища освіта відповідного напряму. Без вимог до стажу роботи. Наявність документа, що підверджує відповідну робітничу кваліфікацію. Стаж роботи майстром виробничого навчання у закладі освіти та знання угорської мови будуть перевагою.

   

Прокоментувати:

Наші новини

ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ МК ВИКЛАДАЧІВ ТА МАЙСТРІВ ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ ПРОФЕСІЙ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ

26-04-2024 Hits:0 Новини

  ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ МК ВИКЛАДАЧІВ ТА МАЙСТРІВ ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ ПРОФЕСІЙ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ На засіданні методичної комісії викладачів та майстрів виробничого навчання професій громадського харчування голова Наталія БЛИСКУН узагальнила роботу Тижня спецдисциплін, який... Детальніше

ВИХОВНА ГОДИНА НА ТЕМУ «ЧОРНОБИЛЬСЬКА ТРАГЕДІЯ»

26-04-2024 Hits:19 Новини

  ВИХОВНА ГОДИНА НА ТЕМУ «ЧОРНОБИЛЬСЬКА ТРАГЕДІЯ» Сьогодні у групі № 22 « Кухар, офіціант,бармен» відбулась виховна година на тему «Чорнобильська трагедія». 26 квітня 1986 року...В історії нашого народу чимало скорботних дат, спогадів... Детальніше

БЕНКЕТИ ТА ЇХ ОРГАНІЗАЦІЯ

26-04-2024 Hits:20 Новини

  БЕНКЕТИ ТА ЇХ ОРГАНІЗАЦІЯ      Бенкет — це урочистий званий сніданок, обід або вечеря, що влаштовується на честь якоїсь особи або події. Існує два види бенкетів: офіційний, неофіційний. Організація бенкету включає прийом... Детальніше

26 КВІТНЯ – ЧОРНОБИЛЬ: 38 РОКІВ ПАМ’ЯТІ…

26-04-2024 Hits:22 Новини

  26 КВІТНЯ – ЧОРНОБИЛЬ: 38 РОКІВ ПАМ’ЯТІ…        Тридцять восьмий рік поспіль українці збираються 26-го квітня до пам’ятних знаків у всіх куточках держави аби віддати шану загиблим чорнобильцям й тим, хто... Детальніше

ДІЛОВИЙ СТИЛЬ У РОБОТІ БАРМЕНА

25-04-2024 Hits:48 Новини

  ДІЛОВИЙ СТИЛЬ У РОБОТІ БАРМЕНА        На відкритому уроці «Етика та етикет у ресторані», проведеного в рамках Тижня спецдисциплін, здобувачі освіти групи №1 з професії «Офіціант, бармен» з викладачем Мельник Г.Ю... Детальніше

ПОЖЕЖНА БЕЗПЕКА: ПРАВИЛА, ЯКІ МОЖУТЬ ВРЯТУВАТИ ЖИТТЯ

25-04-2024 Hits:19 Новини

  ПОЖЕЖНА БЕЗПЕКА: ПРАВИЛА, ЯКІ МОЖУТЬ ВРЯТУВАТИ ЖИТТЯ Пожежна безпека є надзвичайно важливою складовою нашого повсякденного життя. Важливо бути обізнаним з основними принципами пожежної безпеки та вживати необхідні заходи для захисту від... Детальніше

НАВЧАННЯ З МІННОЇ БЕЗПЕКИ

25-04-2024 Hits:20 Новини

  НАВЧАННЯ З МІННОЇ БЕЗПЕКИ 25 квітня представниками Берегівського РУ ДСНС Закарпаття та інструктором з підготовки населення до національного спротиву Юрієм Дувалко проведено інформаційно-просвітницький захід на тему «Попередження ризиків від мін та... Детальніше

ОСНОВНА ПЕРША СТРАВА УКРАЇНСЬКОЇ КУХНІ

25-04-2024 Hits:29 Новини

  ОСНОВНА ПЕРША СТРАВА УКРАЇНСЬКОЇ КУХНІ На уроці «Технологія приготування їжі» здобувачі освіти групи №12 з професії «Кухар» вивчали тему «Борщі: характеристика, загальні правила приготування». Борщ — рідка страва, що вариться з різноманітних... Детальніше

«ЯК ДОСЯГТИ УСПІХУ В ПРОФЕСІЇ»

25-04-2024 Hits:24 Новини

  «ЯК ДОСЯГТИ УСПІХУ В ПРОФЕСІЇ» З метою формування інформаційного простору, пов'язаного з уявленнями учнів про поняття "успіх у професії" і розвиток мотивів самоактуалізації, з учнями першого курсу проведено тренінг на тему:... Детальніше

ПОЗАКЛАСНИЙ ЗАХІД «ГІГІЄНА В ПРОФЕСІЇ КУХАР»

24-04-2024 Hits:54 Новини

  ПОЗАКЛАСНИЙ ЗАХІД «ГІГІЄНА В ПРОФЕСІЇ КУХАР» В рамках Тижня спеціальних дисциплін, у групі №12 Кухар проведено позакласний захід "Гігієна в професії кухар". В заході взяли участь дві команди: "Переможці" та "Кулінарна еліта... Детальніше

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ТУР 3 ОШБр

24-04-2024 Hits:25 Новини

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ТУР 3 ОШБр 24 квітня в заклад з інформаційним туром завітали бійці 3-ї окремо штурмової бригади. Здобувачі освіти мали змогу дізнатись про шлях створення бригади та особливий дух "азовського братерства". Військовий з позивним "Тренер" розповів про свій шлях в бригаді, будні побратимів та відповів на запитання які виникли.  Також представник всеукраїнської організації націоналістів "Центурій" проінформував про  довійськову підготовку молоді в центрах організації.     Детальніше

РЕГУЛЯЦІЯ ЕМОЦІЙНОГО СТАНУ

24-04-2024 Hits:32 Новини

  РЕГУЛЯЦІЯ ЕМОЦІЙНОГО СТАНУ В рамках Тижня психології зі здобувачами освіти 1-го курсу практичним психологом проведено тренінгове заняття на тему: «Регуляція емоційного стану». Учні мали можливість спостерігати за зовнішніми виявами емоційних переживань, співвідносити... Детальніше

ВИКОРИСТАННЯ ОСВІТНІХ ПЛАТФОРМ «НА УРОК», «ВСЕОСВІТА» НА УРОКАХ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ

24-04-2024 Hits:55 Новини

  ВИКОРИСТАННЯ ОСВІТНІХ ПЛАТФОРМ «НА УРОК», «ВСЕОСВІТА» НА УРОКАХ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ 23 квітня відбулося засідання обласної методичної секції викладачів словесності ЗП(ПТ)О. У формі методичного діалогу учасники заходу обговорили продуктивність сучасного уроку та окреслили орієнтир сучасного... Детальніше

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС ФОТО ТА ВІДЕОРОБІТ ПРО БІБЛІОТЕКУ ТА КНИГУ

23-04-2024 Hits:33 Новини

  ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС ФОТО ТА ВІДЕОРОБІТ ПРО БІБЛІОТЕКУ ТА КНИГУ    Завершився Всеукраїнський конкурс фото та відеоробіт «LIME. GOtoread!». Мета конкурсу - популяризація книги, читання та бібліотеки серед молоді. Лайм – 2024 зібрав... Детальніше

ВІДКРИТИЙ УРОК З ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ

23-04-2024 Hits:41 Новини

  ВІДКРИТИЙ УРОК З ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ В рамках Тижня спецдисциплін викладачем інформаційних технологій Ломага Т.І. у групі №12 з професії «Кухар» проведено відкритий урок на тему: «Електронні та друковані портфоліо». На початку уроку... Детальніше

ПРИГОТУВАННЯ, ПОДАВАННЯ ТА ОФОРМЛЕННЯ БЕЗАЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ

22-04-2024 Hits:43 Новини

  ПРИГОТУВАННЯ, ПОДАВАННЯ ТА ОФОРМЛЕННЯ БЕЗАЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ Професія бармена – одна з найдревніших. Зараз уже не сперечаються про те, що робота бармена нелегка, тому до людини, яка обирає собі професію бармена ставлять... Детальніше

КЕЙТЕРИНГОВІ ПОСЛУГИ

22-04-2024 Hits:43 Новини

  КЕЙТЕРИНГОВІ ПОСЛУГИ          Види та форми кейтерингу безпосередньо пов'язані з форматами урочистостей, які проводяться державними або приватними установами. Одним з ключових елементів обслуговування цих подій є подання закусок та напоїв. Кейтерингові... Детальніше

ПСИХОЛОГІЯ В МОЄМУ ЖИТТІ

22-04-2024 Hits:37 Новини

  ПСИХОЛОГІЯ В МОЄМУ ЖИТТІ         Розпочався тиждень психології «Психологія в моєму житті» для учасників освітнього процесу в нашому закладі освіти. Девіз першого дня цього тижня: «Пізнай психологію і ти побачиш... Детальніше

МАЙСТЕР КЛАС «ВИГОТОВЛЕННЯ ПАСОЧКИ»

19-04-2024 Hits:28 Новини

  МАЙСТЕР КЛАС «ВИГОТОВЛЕННЯ ПАСОЧКИ» Пізнавали світ професій учні 2-Б клвсу Берегівського ліцею ім. Ф. Потушняка (класний керівник-Тетяна Галай). Учні не тільки випікали пасочки та прикрашали пряники у формі писанок кольоровим айсингом... Детальніше

ВИБІР ЗА ВАМИ!

18-04-2024 Hits:52 Новини

  ВИБІР ЗА ВАМИ!        Продовжується профорієнтаційна робота педагогів закладу освіти з випускниками 9-11 класів.      Так, 18 квітня 2024 року було проведено профорієнтаційну роботу у Великоберезький ЗЗСО ім. Добраі Петера, Берегуйфалівській ЗОШ... Детальніше

МАЙСТЕР КЛАС ІЗ ВИПІКАННЯ ПАСКИ "КРАФІН"

18-04-2024 Hits:35 Новини

  МАЙСТЕР КЛАС ІЗ ВИПІКАННЯ ПАСКИ «КРАФІН» Сьогодні був проведений майстер клас для 4-А класу ліцею ім. Т.Г.Шевченка з поглибленим вивченням англійської мови (кл. керівник Марина Ясінська) з випікання паски «Крафін». Це... Детальніше

ПРОДОВЖУЄМО ПРАЦЮВАТИ У КУХНІ – ЛАБОРАТОРІЇ

18-04-2024 Hits:35 Новини

  ПРОДОВЖУЄМО ПРАЦЮВАТИ У КУХНІ – ЛАБОРАТОРІЇ          Продовжуючи працювати у кухні-лабораторії, здобувачі освіти групи №12 з професії «Кухар» вивчали тему «Приготування бульйонів та картопляних супів». Під час уроку дізнались багато... Детальніше

ДЕСЕРТ, ЯКИЙ ЗАЗВИЧАЙ ГОТУЮТЬ ДО ВЕЛИКОДНЯ

17-04-2024 Hits:37 Новини

  ДЕСЕРТ, ЯКИЙ ЗАЗВИЧАЙ ГОТУЮТЬ ДО ВЕЛИКОДНЯ Краффін – мереживна пака, в якій ідеально поєднуються тенденції та традиційний багатий смак. В основі – закручене у формі спіралі солодке здобне тісто з пікантними... Детальніше

ЗАВЕРШАЛЬНИЙ ЕТАП НАВЧАЛЬНО-ПОЛЬОВИХ ЗАНЯТЬ/ЗБОРІВ

16-04-2024 Hits:54 Новини

   ЗАВЕРШАЛЬНИЙ ЕТАП НАВЧАЛЬНО-ПОЛЬОВИХ ЗАНЯТЬ/ЗБОРІВ Відповідно до навчальної програми з предмета «Захист України» з метою закріплення рівня знань та навичок учнів, набутих протягом навчання, 15 квітня 2024 року зі здобувачами... Детальніше

ДРУГИЙ ЕТАП НАВЧАЛЬНО-ПОЛЬОВИХ ЗАНЯТЬ /ЗБОРІВ

12-04-2024 Hits:56 Новини

  ДРУГИЙ ЕТАП НАВЧАЛЬНО-ПОЛЬОВИХ ЗАНЯТЬ /ЗБОРІВ Відповідно до навчальної програми з предмета «Захист України» з метою закріплення рівня знань та навичок учнів, набутих протягом навчання 12 квітня 2024 року, зі здобувачами освіти... Детальніше

ЗАВЕРШАЛЬНА ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА

12-04-2024 Hits:65 Новини

  ЗАВЕРШАЛЬНА ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА Для випускників групи №33 з професії «Пекар, кондитер» починається завершальний етап навчання - виробнича практика, яка готує їх до самостійного виконання обов’язків на робочому місці. Вони розуміють... Детальніше

КУЛІНАРНА КАЗКА

12-04-2024 Hits:58 Новини

  КУЛІНАРНА КАЗКА Сьогодні ми дарували справжню "кулінарну" казку та спогади, які залишаться надовго учням Берегівського ліцею ім. Ілони Зріні (класоводи Алла Чакань, Марина Гомба, Олександра Вовчок).   Детальніше

12 КВІТНЯ - ДЕНЬ СКАУТА

12-04-2024 Hits:70 Новини

  12 КВІТНЯ - ДЕНЬ СКАУТА З нагоди відзначення дня скаута в Україні наші здобувачі освіти мали змогу зустрітись з пластунами нашого міста та дізнатись про "Пласт" — українську скаутську організацію. Метою... Детальніше

І ЕТАП ПРОВЕДЕННЯ НАВЧАЛЬНО-ПОЛЬОВИХ ЗАНЯТЬ/ЗБОРІВ

11-04-2024 Hits:75 Новини

  І ЕТАП ПРОВЕДЕННЯ НАВЧАЛЬНО-ПОЛЬОВИХ ЗАНЯТЬ/ЗБОРІВ Відповідно до навчальної програми з предмета «Захист України» з метою закріплення рівня знань та навичок учнів, набутих протягом навчання, 11 квітня 2024  року зі здобувачами освіти... Детальніше

АКАДЕМІЧНИЙ ЗАКАРПАТСЬКІЙ НАРОДНИЙ ХОР У МІСТІ БЕРЕГОВЕ!

10-04-2024 Hits:61 Новини

  АКАДЕМІЧНИЙ ЗАКАРПАТСЬКІЙ НАРОДНИЙ ХОР У МІСТІ БЕРЕГОВЕ!         9 квітня здобувачі освіти під керівництвом бібліотекаря закладу освіти відвідали Закарпатський обласний угорський драматичний театр, де відбувся концерт Заслуженого академічного Закарпатського народного... Детальніше

ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА ЩОДО ВСТУПУ ДО НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ВНУТРІШНІХ СПРАВ

09-04-2024 Hits:74 Новини

  ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА ЩОДО ВСТУПУ ДО НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ВНУТРІШНІХ СПРАВ Сьогодні наші здобувачі освіти мали можливість дізнатись про правила і можливості вступу до академії. Власним досвідом навчання ділилися курсанти національної академії внутрішніх... Детальніше

СПІВПРАЦЯ З РОБОТОДАВЦЯМИ

09-04-2024 Hits:66 Новини

  СПІВПРАЦЯ З РОБОТОДАВЦЯМИ 09.04.2024 року в рамках роботи "Центру кар'єри" для учнів з професій «Пекар, Кондитер» та «Кухар» було організовано екскурсію в сучасний оздоровчо-рекреаційний комплекс "Косино", розташований серед 200-річного дубового гаю... Детальніше

РАЗОМ-МИ СИЛА!

09-04-2024 Hits:51 Новини

  РАЗОМ-МИ СИЛА! На Берегівщина стартував третій етап спортивного проєкту країни "Пліч-о-пліч" шкільні ліги Берегівського району. Учні КЗ "Берегівський ПЛСП" ЗОР долучились до організації проведення. Майбутні фахівці з професій громадського харчування за перші... Детальніше

КОНСТИТУЦІЯ ПИЛИПА ОРЛИКА

05-04-2024 Hits:66 Новини

  КОНСТИТУЦІЯ ПИЛИПА ОРЛИКА 5 квітня 1710 р. була прийнята перша Конституція Пилипа Орлика, і тим, започаткований процес творення Конституції в Україні. Конституція Орлика – це один із якорів української ідентичності. Для українців... Детальніше

ЩОДО ПРАВИЛ ПОВОДЖЕННЯ З ВИБУХОНЕБЕЗПЕЧНИМИ ПРЕДМЕТАМИ

05-04-2024 Hits:77 Новини

  ЩОДО ПРАВИЛ ПОВОДЖЕННЯ З ВИБУХОНЕБЕЗПЕЧНИМИ ПРЕДМЕТАМИ 04.04.2024 року з метою попередження можливих нещасних випадків із здобувачами освіти 22 групи з професії «Кухар» та 23 групи з професії «Пекар, кондитер» проведено навчання... Детальніше

БАРМЕНИ В УМОВАХ ВИРОБНИЦТВА: ПЛІДНА ПРАЦЯ - ЦЕ ЗАПОРУКА УСПІХУ

05-04-2024 Hits:83 Новини

  БАРМЕНИ В УМОВАХ ВИРОБНИЦТВА: ПЛІДНА ПРАЦЯ - ЦЕ ЗАПОРУКА УСПІХУ Здобувачі освіти групи №1 з професії «Офіціант, бармен» з 26 березня 2024 року приступили до наступного етапу дуальної форми навчання в... Детальніше

ЩОДО РІЧНИЦІ СТВОРЕННЯ НАТО

04-04-2024 Hits:80 Новини

  ЩОДО РІЧНИЦІ СТВОРЕННЯ НАТО 4 квітня 2024 року зі здобувачами освіти групи № 23 з професії «Пекар, кондитер» проведено освітній захід на тему  «Річниця створення НАТО». Присутнім доведено інформацію, що в цей... Детальніше

ШЛЯХ ДО МАЙСТЕРНОСТІ

04-04-2024 Hits:67 Новини

  ШЛЯХ ДО МАЙСТЕРНОСТІ Уже протягом двох тижнів здобувачі освіти групи 32 Кухар проходять виробничу практику на провідних підприємствах громадського харчування міста та за його межами. За цей період кожен  отримав можливість ознайомитися з... Детальніше

ВОЛОНТЕРСЬКА РОБОТА

29-03-2024 Hits:90 Новини

  ВОЛОНТЕРСЬКА РОБОТА Волонтерська робота - один із напрямків роботи учнівського самоврядування нашого закладу освіти. Завдяки  їх активній громадській позиції та бажанню завжди допомагати, сьогодні наші пасочки отримали захисники ЗСУ та люди похилого віку. Вітаємо Всіх зі світлим святом Воскресіння Христового!   Детальніше

ЗАСІДАННЯ МЕТОДИЧНОЇ КОМІСІЇ

28-03-2024 Hits:191 Новини

  ЗАСІДАННЯ МЕТОДИЧНОЇ КОМІСІЇ      28 березня 2024 проведено чергове засідання методичної комісії викладачів та майстрів виробничого навчання професій громадського харчування. На порядку денному розглянуто ряд питань згідно плану роботи методичної комісії.     ... Детальніше

ПРОСТО, ШВИДКО ТА СМАЧНО

28-03-2024 Hits:76 Новини

  ПРОСТО, ШВИДКО ТА СМАЧНО Кожний урок виробничого навчання є черговою сходинкою до оволодіння обраною професією. І цей урок не став винятком. Першокурсники з професії «Пекар, кондитер» продовжують вивчати: «Приготування тіста для... Детальніше

ЧІЗКЕЙК BLUEBERRY

27-03-2024 Hits:82 Новини

  ЧІЗКЕЙК BLUEBERRY          Здобувачі освіти групи 23Б з професії «Пекар, кондитер» продовжують удосконалювати власні професійні навички з приготування тортів та тістечок. Ось і сьогодні, юнаки та дівчата вивчали для себе зовсім... Детальніше

ПІДСУМКОВЕ ЗАСІДАННЯ АТЕСТАЦІЙНОЇ КОМІСІЇ

27-03-2024 Hits:220 Новини

  ПІДСУМКОВЕ ЗАСІДАННЯ АТЕСТАЦІЙНОЇ КОМІСІЇ 27 березня відбулось підсумкове засідання атестаційної комісії КЗ «Берегівський професійний ліцей сфери послуг» ЗОР. На засіданні розглядалися матеріали діяльності міжатестаційного періоду педагогічних працівників, які проходили чергову атестацію... Детальніше

ЛОГІСТИКА ВПРОВАДЖЕННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ПРОФЕСІЙНОГО НАВЧАННЯ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ

25-03-2024 Hits:113 Новини

  ЛОГІСТИКА ВПРОВАДЖЕННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ПРОФЕСІЙНОГО НАВЧАННЯ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ Тема засідання, яке відбулося 21 березня на базі КЗ «Міжгірський професійний ліцей» ЗОР – «Логістика впровадження інноваційних технологій професійного навчання майбутніх фахівців». З поняттям «логістики»... Детальніше

ІНФОРМАЦІЙНО-РОЗ'ЯСНЮВАЛЬНА БЕСІДА НА ТЕМУ "ДОНОРСТВО КРОВІ"

22-03-2024 Hits:90 Новини

  ІНФОРМАЦІЙНО-РОЗ'ЯСНЮВАЛЬНА БЕСІДА НА ТЕМУ "ДОНОРСТВО КРОВІ" Сьогодні у закладі освіти було проведено інформаційно-роз'яснювальну бесіду на тему "Донорство крові" зі здобувачами освіти навчальних груп. На заході роз'яснено користь донорства крові. Мета інформування... Детальніше

НАВЧАННЯ ДОРОСЛОГО НАСЕЛЕННЯ!

22-03-2024 Hits:95 Новини

  НАВЧАННЯ ДОРОСЛОГО НАСЕЛЕННЯ! З 4 по 15 березня 2024 року на базі КЗ "Берегівський професійний ліцей сфери послуг" ЗОР в рамках проєкту "Розвиток трудового потенціалу для України", що реалізовує Міжнародна Фундація... Детальніше

«ІСТОРІЯ ШАХРАЙСТВА З ГРОШИМА: ВІД ФАЛЬШИВОМОНЕТНИЦТВА ДО КІБЕРШАХРАЙСТВА»

22-03-2024 Hits:90 Новини

  «ІСТОРІЯ ШАХРАЙСТВА З ГРОШИМА: ВІД ФАЛЬШИВОМОНЕТНИЦТВА ДО КІБЕРШАХРАЙСТВА» В рамках проходження «Всесвітнього тижня грошей 2024» в ліцеї проведено освітній івент на тему: «Історія шахрайства з грошима: від фальшивомонетництва до кібершахрайства». Метою заходу... Детальніше

І ЗНОВУ П’ЯТНИЦЯ…

22-03-2024 Hits:82 Новини

  І ЗНОВУ П’ЯТНИЦЯ… І знову позитивні емоції та дитячий сміх у нашому закладі… Здобували професійні навички учні 3-Б класу (класний керівник Жупанин Б.Ф.) Іршавського ліцею №1   Детальніше

КОНКУРС ФАХОВОЇ МАЙСТЕРНОСТІ З ПРОФЕСІЇ КУХАР

22-03-2024 Hits:118 Новини

  КОНКУРС ФАХОВОЇ МАЙСТЕРНОСТІ З ПРОФЕСІЇ КУХАР 20 березня на базі КЗ «Берегівський ПЛСП» ЗОР змагалися здобувачі професійної (професійно-технічної) освіти з професії кухар в рамках проведення ІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності... Детальніше

СУЧАСНІ ВИКЛИКИ У РОБОТІ ЗП(ПТ)О З НАДАННЯ ОСВІТНІХ ПОСЛУГ ДОРОСЛОМУ НАСЕЛЕННЮ

21-03-2024 Hits:89 Новини

  СУЧАСНІ ВИКЛИКИ У РОБОТІ ЗП(ПТ)О З НАДАННЯ ОСВІТНІХ ПОСЛУГ ДОРОСЛОМУ НАСЕЛЕННЮ 20 березня 2024 року на базі нашого закладу освіти, відповідно до плану роботи Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області, відбувся... Детальніше

НАЦІОНАЛЬНИЙ ТИЖДЕНЬ ЧИТАННЯ ПОЕЗІЇ: «РІКИ НЕЗМІННО ТЕЧУТЬ ДОДОМУ»

21-03-2024 Hits:98 Новини

  НАЦІОНАЛЬНИЙ ТИЖДЕНЬ ЧИТАННЯ ПОЕЗІЇ: «РІКИ НЕЗМІННО ТЕЧУТЬ ДОДОМУ»           З 16 до 24 березня 2024 року проходить Всеукраїнська інформаційно-просвітницька тематична акція «Національний тиждень читання поезії «Ріки незмінно течуть додому».          ... Детальніше

ТРАДИЦІЙНО П'ЯТНИЧНИЙ КУЛІНАРНИЙ МАЙСТЕР-КЛАС

18-03-2024 Hits:137 Новини

  ТРАДИЦІЙНО П'ЯТНИЧНИЙ КУЛІНАРНИЙ МАЙСТЕР-КЛАС Опановували професійні навички учні 2-А класу (класовод Оксана Дебрецені) Берегівського ліцею ім. Ф. Потушняка. Кожна дитина активно брала участь у процесі приготування піци та розфарбовуванні пряників. Після... Детальніше

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС ФОТО ТА ВІДЕОРОБІТ «LIME. GOTOREAD!»

18-03-2024 Hits:213 Новини

  ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС ФОТО ТА ВІДЕОРОБІТ «LIME. GOTOREAD!»    Книги – кораблі думок, що мандрують у часі і дбайливо несуть свій дорогоцінний вантаж від покоління до покоління.    Здобувачі освіти нашого закладу освіти... Детальніше

ПІДГОТОВКА БАРНОЇ ВІТРИНИ

18-03-2024 Hits:199 Новини

  ПІДГОТОВКА БАРНОЇ ВІТРИНИ            Бармен - професія, яка з'явилась понад сто років тому. Назва професії походить від  англ. bar, що означає загородка, прилавок, стійка, які відгороджують продавця від покупця.  Здобувачі освіти групи №1 з... Детальніше

ІНФОРМАЦІЙНО-ПРАВОВА ЗУСТРІЧ «ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДОСТУПУ ДО БЕЗОПЛАТНОЇ ПРАВНИЧОЇ ДОПОМОГИ»

15-03-2024 Hits:95 Новини

  ІНФОРМАЦІЙНО-ПРАВОВА ЗУСТРІЧ «ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДОСТУПУ ДО БЕЗОПЛАТНОЇ ПРАВНИЧОЇ ДОПОМОГИ» Сьогодні Україна виборює свою незалежність, свою державність, свій суверенітет на полях жахливої війни, розв’язаною країною-терористом. В контексті цих подій надзвичайно актуальним є формування у молодого поколінняактивної громадянської позиції... Детальніше

НАЙНІЖНІШІ ДЕСЕРТИ

15-03-2024 Hits:211 Новини

  НАЙНІЖНІШІ ДЕСЕРТИ Бісквітні торти - це найніжніші десерти, які завоювали серця любителів солодощів по всьому світу. Це не просто солодощі, а справжнє мистецтво кулінарії, яке може радувати як очі, так і... Детальніше

УЧНІВСЬКИЙ БІЗНЕС-ХАБ

14-03-2024 Hits:143 Новини

  УЧНІВСЬКИЙ БІЗНЕС-ХАБ Як показує практика, втілення в життя будь-яких проєктів потребує ініціативи. Так, найактивніші члени учнівського самоврядування стали зачинателями березневого бізнес-хабу. Для того, щоб втілити креативний задум у реальність, учасники освітнього... Детальніше

СМАЧНІ СТРАВИ ІЗ СУБПРОДУКТІВ

13-03-2024 Hits:74 Новини

  СМАЧНІ СТРАВИ ІЗ СУБПРОДУКТІВ                Кожен урок виробничого навчання є чимось особливим та цікавим для здобувачів освіти першого курсу групи №12 з професії «Кухар». Не був винятком і урок при вивченні... Детальніше

СОЛОДКА ПРОФЕСІЯ

13-03-2024 Hits:76 Новини

  СОЛОДКА ПРОФЕСІЯ           На уроці виробничого перший курс з професії «Пекар, кондитер» продовжують вивчати тему: «Випікання та оздоблення пісочних тістечок. Фасування тістечок у коробки». Пісочне печиво завжди було одним із найпопулярніших... Детальніше

ОБИРАЙТЕ СВІЙ ШЛЯХ У МАЙБУТНЄ!

13-03-2024 Hits:113 Новини

  ОБИРАЙТЕ СВІЙ ШЛЯХ У МАЙБУТНЄ!              12 березня 2024 року проведено профорієнтаційну роботу у гімназіях та ліцеі в селах Батрадь, Бакош, смт. Батьово. Майстрами виробничого навчання Наталією Блискун, Мирославою Маргітич, Світланою... Детальніше

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x
"Кухар"
детально...
"Монтажник санітарно-технічних систем і устаткування"
детально...
"Офіціант; бармен"
детально...
"Швачка; кравець"
детально...
"Пекар; кондитер"
детально...
  • VTEM skitter
    VTEM skitter
    VTEM skitter
    VTEM skitter
    VTEM skitter
  • VTEM skitter
    VTEM skitter