VT Animal - шаблон joomla Видео

 

b61616166d6f663751649da37058d1fb

_______________________________________________________________

b8d1a046843563daab4ec7ff72d857c8

 

 

БЕРЕГІВСЬКИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ ЛІЦЕЙ ЗАПРОШУЄ САМЕ ВАС!

 

Ви в цьому році закінчили школу? Не знаєте, що робити далі? Постає питання про майбутню професію? Де і ким працювати?

Берегівський професійний ліцей сфери послуг запрошує саме Вас!

Чому саме ми?

-  Широкий вибір професій: кухар, пекар, кондитер, швачка, кравець, офіціант, бармен;

-  Безкоштовне навчання;

-  Забезпечення стипендією;

-  Сучасна матеріально – технічна база;

-  На базі ліцею діють спортивні секції, гуртки технічної творчості, художньої самодіяльності, бібліотека.

По закінченню ліцею отримаєте свідоцтво про повну загальну середню освіту, диплом кваліфікованого робітника та трудову книжку.

Для Вас завжди гостинно відчинені двері Берегівського професійного ліцею сфери послуг.

 

БЕРЕГІВСЬКИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ ЛІЦЕЙ СФЕРИ ПОСЛУГ ОГОЛОШУЄ КОНКУРС НА ЗАМІЩЕННЯ ВАКАНТНИХ ПОСАД:

 

1. Майстри виробничого навчання з професій:

-Пекар, кондитер;

Кваліфікаційні вимоги:

Базова або неповна вища освіта відповідного напряму. Без вимог до стажу роботи. Наявність документа, що підверджує відповідну робітничу кваліфікацію. Стаж роботи майстром виробничого навчання у закладі освіти та знання угорської мови будуть перевагою.

         2.  Фахівці

- Юристконсульт (0,5 ставки);

Кваліфікаційні вимоги:

Базова або неповна вища освіта відповідного напряму. Без вимог до стажу роботи.

          3.  Викладачі загальноосвітніх дисциплін

  - Викладач англійської мови (0,5 ставки)

         Базова або неповна вища освіта відповідного напряму. Без вимог до стажу роботи.

      4.  Робітники:

- Робітники з комплексного обслуговування ( 2 чол.)

Прокоментувати:

Наші новини

ЛЕСЯ УКРАЇНКА – ПОЕТИЧНА КВІТКА УКРАЇНИ

25-02-2020 Hits:11 Новини

  ЛЕСЯ УКРАЇНКА – ПОЕТИЧНА КВІТКА УКРАЇНИ      25 лютого минає 148-річниця від дня народження української письменниці, перекладачки, культурної діячки - Лесі Українки.      Ніжна, але сильна духом, пройнята прометеївським вогнем любові... Детальніше

ПІСОЧНІ КІЛЬЦЯ

25-02-2020 Hits:9 Новини

  ПІСОЧНІ КІЛЬЦЯ   Іноді буває настрій, коли хочеться посмакувати чимось дуже знайомим, ностальгічно приємним і звичайно ж смачним. Як нам відомо пісочне печиво є одним з найдавніших видів випічки. Ці ласощі почали готувати... Детальніше

ЛЮТНЕВИЙ ВИПУСК 2020

24-02-2020 Hits:19 Новини

  ЛЮТНЕВИЙ ВИПУСК 2020   21 лютого у Берегівському професійному ліцеї пролунав останній дзвоник для випускників ліцею з професії "Кухар". Цього дня усі стають трішки іншими: усміхнені обличчя, сльози на очах, щирі напутні... Детальніше

«О СЛОВО РІДНЕ, МОВА РІДНА!»

24-02-2020 Hits:14 Новини

  «О СЛОВО РІДНЕ, МОВА РІДНА!»              21 лютого, у світі відзначається Міжнародний день рідної мови. Цей день відзначають щороку з 2000 року. Українська мова – єдина державна мова в Україні. Українська... Детальніше

«ШАНУЙТЕ, І ЛЮБІТЬ РІДНУ МОВУ…»

24-02-2020 Hits:14 Новини

«ШАНУЙТЕ, І ЛЮБІТЬ РІДНУ МОВУ…»        Наша рідна українська мова – одна з найбагатших і наймелодійніших мов світу. Її порівнюють з калиною, бо вона така ж красива, як народний, улюблений символ... Детальніше

ЗУСТРІЧ ШАНУВАЛЬНИКІВ ФІЗИКИ

24-02-2020 Hits:5 Новини

  ЗУСТРІЧ ШАНУВАЛЬНИКІВ ФІЗИКИ   Початком проведення тижня природничо-математичних наук став позакласний захід з фізики: Зустріч шанувальників фізики, який відбувся в групі №22 «Кухар». Метою його було поглибити знання з фізики, заохотити... Детальніше

СМАЧНА ТА ЗАПАШНА ВИПІЧКА

21-02-2020 Hits:12 Новини

  СМАЧНА ТА ЗАПАШНА ВИПІЧКА   Шарове тісто може бути дріжджове та без дріжджів, прісне або скороспіле. Особливістю листкового тіста є те, що воно досить пружне та еластичне та не містить цукру. Готові... Детальніше

ЗАХОДИ З НАГОДИ ВШАНУВАННЯ ПОДВИГУ УЧАСНИКІВ РЕВОЛЮЦІЇ ГІДНОСТІ ТА УВІЧНЕННЯ ПАМ’ЯТІ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ…

21-02-2020 Hits:7 Новини

  ЗАХОДИ З НАГОДИ ВШАНУВАННЯ ПОДВИГУ УЧАСНИКІВ РЕВОЛЮЦІЇ ГІДНОСТІ ТА УВІЧНЕННЯ ПАМ’ЯТІ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ   20 лютого 2020 року наша держава відзначає 6-ту річницю трагічних подій на Майдані, вшановує героїв Небесної Сотні... Детальніше

ЗАСІДАННЯ МЕТОДИЧНОЇ СЕКЦІЇ ВИКЛАДАЧІВ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ І ЛІТЕРАТУРИ

21-02-2020 Hits:8 Новини

  ЗАСІДАННЯ МЕТОДИЧНОЇ СЕКЦІЇ ВИКЛАДАЧІВ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ І ЛІТЕРАТУРИ   20 лютого відбулося засідання методичної секції викладачів української мови і літератури. Захід проходив у режимі онлайн за допомогою хмарної платформи Zoom. Викладач української мови... Детальніше

ПАМ’ЯТІ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

20-02-2020 Hits:25 Новини

  ПАМ’ЯТІ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ       20 лютого ми відзначаємо сумну річницю трагічних подій, що відбулися в центрі Києва 18-20 лютого 2014 року.    У списку небесних сотників – українці, вірмени, грузини... Детальніше

ЧЕРГОВА ПЕДРАДА

20-02-2020 Hits:27 Новини

  ЧЕРГОВА ПЕДРАДА   Відбулася чергова педрада у нашому закладі освіти. Педагогічним колективом розглянуто наступні питання: організація та проведення державної кваліфікаційної атестації, стан проходження учнями 3 курсу групи №32 з професії «Кухар» виробничої... Детальніше

ПРОФОРІЄНТАЦІЯ ПО-НОВОМУ

20-02-2020 Hits:28 Новини

  ПРОФОРІЄНТАЦІЯ ПО-НОВОМУ   Перша мобільна група Берегівського професійного ліцею сфери послуг вирушила на профорієнтаційні заходи у села Берегівського району, а саме Батрадь, Батьово та Свобода. . Всього відвідали 4 школи з різними... Детальніше

ПРОМЕНІ ГІДНОСТІ

20-02-2020 Hits:7 Новини

  ПРОМЕНІ ГІДНОСТІ   Щорічно 20 лютого по всій Україні відзначається День Героїв Небесної Сотні – вшанування відваги, сили духу і стійкості громадян, які віддали своє життя під час Революції гідності (листопад 2013 року -... Детальніше

НОМОФОБІЯ

20-02-2020 Hits:3 Новини

  НОМОФОБІЯ   «Обмеж свою шкідливу звичку, щоб мати більше часу, енергії і сил на більш важливі справи.» Учні групи №13 з професії «Пекар, кондитер» разом зі своїм класним керівником провели експеримент. Для того... Детальніше

НАРІЗНІ ТІСТЕЧКА

19-02-2020 Hits:17 Новини

                                               НАРІЗНІ ТІСТЕЧКА            Вперше тістечка з'явилися у Франції в 18 столітті в розпал французької революції. У той час існували великі цегляні печі, у них не можна було регулювати температуру, а холоднішали вони... Детальніше

ОСТАННЄ ВИПРОБУВАННЯ

19-02-2020 Hits:29 Новини

  ОСТАННЄ ВИПРОБУВАННЯ   18 лютого 2020 року відбулася державна кваліфікаційна атестація в групі №32 на присвоєння кваліфікаційного рівня «Кухар» 4 розряду. Державна кваліфікаційна атестація - це завершальний етап навчально-виробничого процесу, який здійснюється... Детальніше

ВШАНУВАННЯ УЧАСНИКІВ ГЕРОЇЧНОЇ ОБОРОНИ ДЕБАЛЬЦЕВА

18-02-2020 Hits:16 Новини

  ВШАНУВАННЯ УЧАСНИКІВ ГЕРОЇЧНОЇ ОБОРОНИ ДЕБАЛЬЦЕВА      У ці дні із сумом згадуємо ті події, які сталися п’ять років тому –бій під Дебальцевим. В тих боях за українську незалежність та свободу внаслідок... Детальніше

ОСЬ І ФІНІШ

18-02-2020 Hits:24 Новини

  ОСЬ І ФІНІШ   Ніби вчора учні групи №32 з професії «Кухар» вперше переступили поріг нашого закладу освіти, а вже сьогодні «фініш». Всі вони успішно пройшли виробничу практику. Працюючи на робочих місцях, поряд... Детальніше

«ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ: ДЕБАЛЬЦЕВО – 2015»

18-02-2020 Hits:8 Новини

  «ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ: ДЕБАЛЬЦЕВО – 2015»     У рамках виконання розпорядження голови облдержадміністрації від 07.02.2020 №76 «Про вшанування річниці бойових дій при Дебальцеві», з метою вшанування пам’яті борців за свободу і незалежність... Детальніше

ВШАНУВАННЯ УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ НА ТЕРИТОРІЇ ІНШИХ ДЕРЖАВ

17-02-2020 Hits:17 Новини

  ВШАНУВАННЯ УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ НА ТЕРИТОРІЇ ІНШИХ ДЕРЖАВ       Щорічно 15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав.   З нагоди Дня вшанування учасників бойових... Детальніше

ЯЙЦЯ ПАШОТ

17-02-2020 Hits:20 Новини

  ЯЙЦЯ ПАШОТ   Яйця пашот –страва традиційної французької кухні, запозичена в 19 столітті європейськими та американськими кулінарами. Французи називають цю страву- oeufspoches, що означає «яйця ошпарені кип’ятком», також цю назву пов’язують з... Детальніше

ВАЛЕНТИНКИ – ВИТИНАНКИ

14-02-2020 Hits:38 Новини

  ВАЛЕНТИНКИ – ВИТИНАНКИ      Напередодні і в день святого Валентина панує особлива атмосфера. Атмосфера любові. Ми всі потребуємо любові, любові у всіх її проявах: до коханої     людини, до батьків, дітей, онуків... Детальніше

ДЕНЬ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА

14-02-2020 Hits:27 Новини

  ДЕНЬ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА      Класний керівник спільно з практичним психологом нашого закладу освіти провели виховну бесіду з учнями групи № 22 з професії «Кухар» на тему: «Кохання чи закоханість». Метою даного... Детальніше

МУЗА КОХАННЯ

14-02-2020 Hits:24 Новини

  МУЗА КОХАННЯ День Святого Валентина ще іменують Днем усіх закоханих. Свято активно відзначається молоддю щорічно 14 лютого. В навчальному закладі в групі №23 з професії «Пекар,кондитер» відбувся захід «Муза кохання», присвячений... Детальніше

ПІДГОТОВКА ДО ПРАКТИКИ

14-02-2020 Hits:13 Новини

  ПІДГОТОВКА ДО ПРАКТИКИ   Продовжується навчання у гр 13 «Пекар, кондитер». Після зимових канікул учням важко зконцентруватися на навчанні, вони, набераючи оберти розуміють що «без труда нема плода, «без трудів не їстимеш... Детальніше

ЕТИКЕТ ЗАСТІЛЛЯ

13-02-2020 Hits:17 Новини

  ЕТИКЕТ ЗАСТІЛЛЯ   Сучасне покоління молодих людей має легкий доступ до будь якої інформації, проте,досить рідко спрямовує свій вільний час на формування особистісних якостей та саморозвитку як справжніх леді та джентльменів. Тому,один... Детальніше

СПІВПРАЦЯ БАТЬКІВ ТА ПЕДАГОГІВ У ВИХОВАННІ ПІДЛІТКІВ

13-02-2020 Hits:22 Новини

  СПІВПРАЦЯ БАТЬКІВ ТА ПЕДАГОГІВ У ВИХОВАННІ ПІДЛІТКІВ   11.02.2020р. відбулися батьківські збори у групах першого курсу за професією « Пекар, кондитер» та « Кухар». В ході батьківських зборів увагу батьків закцентовано на важливих... Детальніше

ЗАВАРНІ ТІСТЕЧКА

13-02-2020 Hits:14 Новини

  ЗАВАРНІ ТІСТЕЧКА   Тістечка - це красиві і смачні кондитерські вироби, які відзначаються високою калорійністю, але дуже легко засвоюються організмом. Легке і повітряне тістечко нагадує смак дитинства. Тісто виходить повітряним, а крем... Детальніше

ВЧИМОСЯ ВИСЛОВЛЮВАТИ СВОЮ ЗАКОХАНІСТЬ ТА КОХАННЯ

12-02-2020 Hits:15 Новини

  ВЧИМОСЯ ВИСЛОВЛЮВАТИ СВОЮ ЗАКОХАНІСТЬ ТА КОХАННЯ   Центральним заходом проведення тижня іноземної мови в нашому закладі освіти став відкритий урок з учнями групи №23 «Пекар, кондитер» на тему: «How to express the feeling of love?». Урок був сповнений... Детальніше

«В НОГУ» З ЧАСОМ

11-02-2020 Hits:12 Новини

  «В НОГУ» З ЧАСОМ        Час коли тісто вимішували руками відходить у небуття. XXI століття -це «століття машин», де людина займає місце керуючого.        Сьогодні, 11 лютого 2020 року учні групи... Детальніше

BRAIN STORMING ЯК ЕЛЕМЕНТ АКТУАЛІЗАЦІЇ ОПОРНИХ ЗНАНЬ

11-02-2020 Hits:21 Новини

  BRAIN STORMING ЯК ЕЛЕМЕНТ АКТУАЛІЗАЦІЇ ОПОРНИХ ЗНАНЬ   Наступним заходом тижня іноземної мови став урок з елементами brainstorming « розминка для мізків» з учнями групи №33 з професії «Пекар, кондитер». В ході... Детальніше

ДЕНЬ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА: HISTORY OF CELEBRATION, LEGENDS AND TRADITIONS

10-02-2020 Hits:32 Новини

  ДЕНЬ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА: HISTORY OF CELEBRATION, LEGENDS AND TRADITIONS   В рамках проведення тижня іноземної мови в нашому закладі освіти першим заходом стало проведення уроку-бесіди з учнями І-го курсу групи №13 з... Детальніше

ДЕНЬ БЕЗПЕЧНОГО ІНТЕРНЕТУ

10-02-2020 Hits:27 Новини

  ДЕНЬ БЕЗПЕЧНОГО ІНТЕРНЕТУ      У День безпечного Інтернету психологом ліцею з першокурсниками проведено просвітницький захід, на якому закцентовано увагу на кібербулінг. Це сучасна форма агресії, яка набула поширення з появою мобільних... Детальніше

ЗАПЕЧЕНІ СТРАВИ

10-02-2020 Hits:23 Новини

  ЗАПЕЧЕНІ СТРАВИ   Запечені страви з овочів та грибів користуються великим попитом у закладах громадського харчування та і в домашній кухні. Приготовані таким способом страви є менш калорійними, як наприклад, смажені, при... Детальніше

ПЕРЕТВОРЕННЯ ДОБУТКУ ТРИГОНОМЕТРИЧНИХ ФУНКЦІЙ НА СУМУ

07-02-2020 Hits:30 Новини

  ПЕРЕТВОРЕННЯ ДОБУТКУ ТРИГОНОМЕТРИЧНИХ ФУНКЦІЙ НА СУМУ   7 лютого методистом ліцею з метою вивчення педагогічного досвіду  викладача  Молнар А.Й. у міжатестаційний період відвідано урок математики у групі №22 з професії «Кухар».  Це... Детальніше

ІНСТРУКТИВНО-МЕТОДИЧНА НАРАДА З ВИКЛАДАЧАМИ

07-02-2020 Hits:8 Новини

  ІНСТРУКТИВНО-МЕТОДИЧНА НАРАДА З ВИКЛАДАЧАМИ   06 лютого 2020 року відбулася щотижнева інструктивно-методична нарада з викладачами загальноосвітніх та спецдисциплін. В.о. заст. директора з НВР Мельничук Д.М. надала інформацію колегам про участь та результативність... Детальніше

СМАЧНА ВИПІЧКА

07-02-2020 Hits:28 Новини

  СМАЧНА ВИПІЧКА        Кекс – солодкий борошняний кондитерський виріб з здобного тіста різної цільності залежно від рецептури і технології виготовлення.     06 лютого  проведено урок виробничого навчання з професії «Пекар,кондитер» в групі... Детальніше

ОСОБЛИВОСТІ ПРОЦЕСІВ РЕГЕНЕРАЦІЇ ОРГАНІЗМУ ЛЮДИНИ. ТРАНСПЛАНТАЦІЯ ТКАНИН ТА ОРГАНІВ У ЛЮДИНИ, ЇЇ ПЕ…

06-02-2020 Hits:19 Новини

  ОСОБЛИВОСТІ  ПРОЦЕСІВ РЕГЕНЕРАЦІЇ ОРГАНІЗМУ ЛЮДИНИ. ТРАНСПЛАНТАЦІЯ ТКАНИН ТА ОРГАНІВ У ЛЮДИНИ, ЇЇ ПЕРСПЕКТИВИ         Сьогодні на уроці біології учні групи №22 з професії "Кухар" вивчали особливості процесів регенерації організму людини, а... Детальніше

ПРОФЕСІЙНИЙ СТРЕС У ПЕДАГОГІЧНІЙ ДІЯЛЬНОСТІ

06-02-2020 Hits:17 Новини

  ПРОФЕСІЙНИЙ СТРЕС У ПЕДАГОГІЧНІЙ ДІЯЛЬНОСТІ   Для викладачів нашого ліцею  практичним психологом  проведено дискусіюна тему: « Стресові ситуації у житті людини. Засоби запобігання і зняття стресу». Професійний стрес - емоційний стан людини, який... Детальніше

МОЛОЧНI СУПИ – КОРИСНО ТА СМАЧНО!

06-02-2020 Hits:18 Новини

  МОЛОЧНI СУПИ – КОРИСНО ТА СМАЧНО!      Молочний суп являється рiзновидом супу, в якому разом iз водою в якостi основи  використовується молоко. Готуються такi супи швидко i легко, завдяки чому завоювали... Детальніше

БІСКВІТНІ ТІСТЕЧКА

05-02-2020 Hits:15 Новини

  БІСКВІТНІ ТІСТЕЧКА   Тістечко – кондитерський виріб невеликого розміру з солодкого  здобного тіста, зазвичай з начинкою з кремом та художньо обробленою поверхньою. Маса їх коливається від 17 до 110 г. Виготовляють тістечка... Детальніше

СКЛАДАННЯ КАЛЬКУЛЯЦІЙНИХ КАРТОК

05-02-2020 Hits:20 Новини

  СКЛАДАННЯ КАЛЬКУЛЯЦІЙНИХ КАРТОК   На сьогоднішній день підприємства ресторанного господарства надають ряд послуг населенню по реалізації  різних страв, кулінарних та кондитерських виробів. Отже, майбутні кухарі повинні займатись розрахунками цін на страви,  які... Детальніше

ВІДВІДУВАННЯ ВІЙСЬКОВОЇ ЧАСТИНИ

05-02-2020 Hits:17 Новини

  ВІДВІДУВАННЯ ВІЙСЬКОВОЇ ЧАСТИНИ   5 лютого 2020 року нашим закладом освіти спільно з представниками Берегівського ОМВК організовано екскурсію для учнів ліцею у військову частину ППО, що розташована у селі Геча Берегівського району. Під... Детальніше

НАВЧАННЯ МЕТОДИСТІВ ЗАКЛАДІВ ПРОФЕСІЙНОЇ (ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ) ОСВІТИ ОБЛАСТІ.

04-02-2020 Hits:26 Новини

  НАВЧАННЯ МЕТОДИСТІВ ЗАКЛАДІВ ПРОФЕСІЙНОЇ (ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ) ОСВІТИ ОБЛАСТІ.   На базі Закарпатського інституту післядипломної педагогічної освіти та у рамках співпраці НМЦ ПТО у Закарпатській області 3 лютого відбулося навчання методистів закладів професійної (професійно-технічної) освіти... Детальніше

ГОТУЄМОСЬ ДО ВЕЛИКОДНІХ СВЯТ

03-02-2020 Hits:24 Новини

  ГОТУЄМОСЬ ДО ВЕЛИКОДНІХ СВЯТ      Великдень - дивовижне свято, сповнене новими сподіваннями та надіями, радісними передчуттями відродження всього живого, духовного оновлення світу.      Учні, які відвідують гурток « В ногу з... Детальніше

ПІДГОТОВКА ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ ДО ЗДАЧІ ЗНО

03-02-2020 Hits:30 Новини

  ПІДГОТОВКА ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ ДО ЗДАЧІ ЗНО           Основна мета психологічної підготовки до ЗНО – це забезпечення оптимальної реалізації психічних можливостей учнів та застосування, у максимальній мірі отриманих знань, умінь та... Детальніше

ФІНАЛЬНИЙ ТУРНІР

31-01-2020 Hits:28 Новини

  ФІНАЛЬНИЙ ТУРНІР   30 січня відбувся традиційний фінальний турнір з шашок серед учнів нашого закладу освіти. Спочатку учні змагалися за першість у своїх групах, а у фіналі виборювали звання кращого шашиста ліцею. Слід... Детальніше

СТИЛЬ ПОВЕДІНКИ В КОНФЛІКТНИХ СИТУАЦІЯХ

31-01-2020 Hits:22 Новини

СТИЛЬ ПОВЕДІНКИ В КОНФЛІКТНИХ СИТУАЦІЯХ   Практичним психологомпроведено виховну годину на тему:«Стиль поведінки в конфліктних ситуаціях » з учнями першого курсу за професією «Пекар, кондитер» . Успішне розв'язання конфлікту можливе тоді, коли враховуються... Детальніше

ПАМ’ЯТІ ГЕРОЇВ КРУТ

30-01-2020 Hits:21 Новини

  ПАМ’ЯТІ ГЕРОЇВ КРУТ    Кожного року знову і знову ми згадуємо трагічну сторінку з історії України та вшановуємо загиблих під Крутами. Адже, 29 січня 1918-го року на невеличкій залізничній станції Крути близько... Детальніше

ПРИКЛАД ГІДНОСТІ

29-01-2020 Hits:15 Новини

  ПРИКЛАД ГІДНОСТІ      29 січня – День пам’яті героїв Крут. Український народ щороку вшановує пам’ять молодих борців за волю, полеглих під залізничною станцією Крути. Ця битва - символ героїзму та відданості... Детальніше

ОСНОВА ПІДГОТОВКИ ДО ЗНО

29-01-2020 Hits:16 Новини

  ОСНОВА ПІДГОТОВКИ ДО ЗНО      Уроки рідної мови не тільки озброюють правилами, а й творять громадянина, об'єднують учнів в єдину націю, єдину сім'ю. Але цього неможливо б було досягти без застосування... Детальніше

ГОТУЄМО ГОЛУБЦІ

28-01-2020 Hits:20 Новини

  ГОТУЄМО ГОЛУБЦІ   На уроках виробничого навчання група № 22 з професії «Кухар» вивчає тему «Приготування страв і гарнірів з овочів та грибів». Сьогодні ми готували таку відому та всіма любиму страву, як... Детальніше

АЛІАС

27-01-2020 Hits:28 Новини

  АЛІАС   Сьогодні, учні групи №13 з професії «Пекар, кондитер» на гуртковій роботі «Розмовляємо українською мовою» брали активну участь у використанні новітніх технологій. Аліас (Alias) — настільна командна гра, подібна до Актівіті, але на відміну від... Детальніше

ВАЖКО В НАВЧАННІ –ЛЕГКО НА ПРАКТИЦІ

27-01-2020 Hits:33 Новини

  ВАЖКО В НАВЧАННІ –ЛЕГКО НА ПРАКТИЦІ             На уроках виробничого навчання учні групи 33 «Пекар, кондитер» мають змогу виконувати різні завдання на тему уроку: «Приготування тіста з наповнювачами та виробів... Детальніше

ІСТОРІЯ СКОРБОТИ ТА ГЕРОЇЗМУ

27-01-2020 Hits:22 Новини

  ІСТОРІЯ СКОРБОТИ ТА ГЕРОЇЗМУ        27 січня у всьому світі відзначається Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту. Голокост – це події, пов’язані з великими людськими втратами.    Викладачем історії Мельничук Л.М. була проведена... Детальніше

БУДНІ УРОКІВ ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ МАЙБУТНІХ КОНДИТЕРІВ

24-01-2020 Hits:41 Новини

  БУДНІ УРОКІВ ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ МАЙБУТНІХ КОНДИТЕРІВ      Бісквіт - основа для багатьох кондитерських виробів. Він виходить повітряним і ніжним, а просочування робить його соковитим.      23-го січня проведено урок виробничого навчання в... Детальніше

ПРОДОВЖУЄМ НАВЧАТИСЬ ПРОФЕСІЇ

23-01-2020 Hits:26 Новини

  ПРОДОВЖУЄМ НАВЧАТИСЬ   ПРОФЕСІЇ     Супи - ситні, але в той же час, як правило легкі. Вони швидко засвоюються, добре зігрівають і сприяють поліпшенню травлення. Корисні і смачні супи просто необхідні тим, хто... Детальніше

ОБЛАСНИЙ ВЕБІНАР: «ІДЕЯ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ: МИНУЛЕ, СУЧАСНЕ, МАЙБУТНЄ»

23-01-2020 Hits:32 Новини

  ОБЛАСНИЙ ВЕБІНАР: «ІДЕЯ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ: МИНУЛЕ, СУЧАСНЕ, МАЙБУТНЄ»            22 січня 2020 року за ініціативою Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Донецькій області відбувся обласний вебінар для викладачів історії та бібліотечних працівників... Детальніше

ШАШКИ – ГРА ІНТЕЛЕКТУАЛІВ

23-01-2020 Hits:38 Новини

  ШАШКИ – ГРА ІНТЕЛЕКТУАЛІВ   У середу 22 січня у БПЛСП відбувся перший відкритий турнір з шашок між педагогічними працівниками нашого закладу освіти. Організаторами змагань стали в.о.керівника фізичного виховання Писаренко Л.П. та... Детальніше

ЦВІБАК

22-01-2020 Hits:26 Новини

  ЦВІБАК            Бісквітне тісто – вид легкого тіста з пухкою, дрібно пористою структурою. Серед різноманітних борошняних кондитерських виробів бісквіт є найкрихкішим і найлегшим. У західно-українських діалектах на позначення бісквіту є слово... Детальніше

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x
"Кухар"
детально...
"Маляр; штукатур"
детально...
"Монтажник санітарно-технічних систем і устаткування"
детально...
"Офіціант; бармен"
детально...
"Швачка; кравець"
детально...
"Пекар; кондитер"
детально...

Про нас

Берегівський професійний ліцей сфери послуг має багате минуле та великий потенціал в майбутньому.
детальніше>>
student

Абітурієнтам. Правила прийому.

Про те, що необхідно для вступу до закладу (вимоги, перелік необхідних докуметів) дізнайтесь тут!
Детальніше

Ми в соціальній мережі!

Ми сучасні, та йдемо "в ногу" з часом. Тому нас можна знайти й в соціальних мережах.
Детальніше 

Наші досягнення

Про досягнення, та нагороди нашого закладу, працівників та учнів дізнайтесь тут!
Детальніше 

  • VTEM skitter
    VTEM skitter
    VTEM skitter
    VTEM skitter
    VTEM skitter
  • VTEM skitter
    VTEM skitter