VT Animal - шаблон joomla Видео

 

 

зображення viber 2023 07 05 13 40 30 546

 

ШАНОВНІ АБІТУРІЄНТИ

Ви в цьому році закінчили школу? Не знаєте, що робити далі? Постає питання про майбутню професію? Де і ким працювати?

Приймальна комісія Берегівського професійного ліцею сфери послуг запрошує саме Вас! Розпочато прийом заяв на навчання у 2023 році в електронному форматі

 

ЕЛЕКТРОННА ЗАЯВА

Elektronikus hozzáférési kérelem

 

Детальна інформація про вступ дивіться на сторінці    АБІТУРІЄНТАМ

 

МИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ

1 2

 Instagram          Facebook 

 

 

b61616166d6f663751649da37058d1fb

 

b8d1a046843563daab4ec7ff72d857c8

 

 

БЕРЕГІВСЬКИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ ЛІЦЕЙ ЗАПРОШУЄ САМЕ ВАС!

 

Ви в цьому році закінчили школу? Не знаєте, що робити далі? Постає питання про майбутню професію? Де і ким працювати?

Берегівський професійний ліцей сфери послуг запрошує саме Вас!

Чому саме ми?

-  Широкий вибір професій: кухар, пекар, кондитер, швачка, кравець, офіціант, бармен;

-  Безкоштовне навчання;

-  Забезпечення стипендією;

-  Сучасна матеріально – технічна база;

-  На базі ліцею діють спортивні секції, гуртки технічної творчості, художньої самодіяльності, бібліотека.

По закінченню ліцею отримаєте свідоцтво про повну загальну середню освіту, диплом кваліфікованого робітника та трудову книжку.

Для Вас завжди гостинно відчинені двері Берегівського професійного ліцею сфери послуг.

 

БЕРЕГІВСЬКИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ ЛІЦЕЙ СФЕРИ ПОСЛУГ ОГОЛОШУЄ КОНКУРС НА ЗАМІЩЕННЯ ВАКАНТНИХ ПОСАД:

 

1. Майстри виробничого навчання з професій:

-Пекар, кондитер;

Кваліфікаційні вимоги:

Базова або неповна вища освіта відповідного напряму. Без вимог до стажу роботи. Наявність документа, що підверджує відповідну робітничу кваліфікацію. Стаж роботи майстром виробничого навчання у закладі освіти та знання угорської мови будуть перевагою.

      2.  Робітники:

- Робітники з комплексного обслуговування ( 2 чол.)

Прокоментувати:

Наші новини

НЕ ДАЙ ВІЛ / СНІДУ ВБИТИ СЕБЕ

01-12-2023 Hits:8 Новини

  НЕ ДАЙ ВІЛ / СНІДУ ВБИТИ СЕБЕ      До Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом з учнями перших курсів проведено просвітницький захід на тему : «ВІЛ /СНІД – небезпека і профілактика »... Детальніше

НА ДОПОМОГУ ЗСУ - «СМІЛИВА ГРИВНЯ»

30-11-2023 Hits:18 Новини

  НА ДОПОМОГУ ЗСУ - «СМІЛИВА ГРИВНЯ» Акція "Смілива гривня" – це благодійний захід, мета якого об’єднати зусилля українців та зібрати кошти для допомоги українській армії.  Її проведено за ініціативи Національного банку України... Детальніше

ВІДБУЛАСЯ ІНСТРУКТИВНО-МЕТОДИЧНА НАРАДА

29-11-2023 Hits:24 Новини

  ВІДБУЛАСЯ ІНСТРУКТИВНО-МЕТОДИЧНА НАРАДА У середу 29 листопада 2023 року відбулася інструктивно-методична нарада викладачів загальноосвітніх дисциплін ліцею, на якій обговорено ряд питань, а саме: проаналізовано підсумки директорських перевірочних робіт з учнями І... Детальніше

ПРОДОВЖУЄМО ГОТУВАТИ СТРАВИ З ОВОЧІВ

29-11-2023 Hits:13 Новини

  ПРОДОВЖУЄМО ГОТУВАТИ СТРАВИ З ОВОЧІВ          Кожен урок виробничого навчання для здобувачів освіти з професії «Кухар» групи 12 проходить цікаво та насичено. Не був винятком і урок по вивченню теми «Приготування... Детальніше

ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ МЕТОДИЧНОЇ КОМІСІЇ ВИКЛАДАЧІВ ТА МАЙСТРІВ ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ ПРОФЕСІЙ ГРОМАДСЬКО…

28-11-2023 Hits:23 Новини

  ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ МЕТОДИЧНОЇ КОМІСІЇ ВИКЛАДАЧІВ ТА МАЙСТРІВ ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ ПРОФЕСІЙ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ На засіданні методичної комісії викладачів та майстрів виробничого навчання професій громадського харчування методист Марина Ролдугіна узагальнила результати самоосвіти за... Детальніше

ОБЛАСНИЙ ЛІТЕРАТУРНИЙ КОНКУРС “МОЛОДІЖНИЙ ЕДЕЛЬВЕЙС»

28-11-2023 Hits:18 Новини

  ОБЛАСНИЙ ЛІТЕРАТУРНИЙ КОНКУРС “МОЛОДІЖНИЙ ЕДЕЛЬВЕЙС» За творчий підхід та популяризацію української літератури команда нашого ліцею здобула II місце в обласному літературному конкурсі “Молодіжний едельвейс». Вітаємо наших переможців!   Детальніше

ЦИФРОВА ГРАМОТНІСТЬ ТА БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ

27-11-2023 Hits:18 Новини

  ЦИФРОВА ГРАМОТНІСТЬ ТА БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ Наше життя вирує все швидше та швидше. Інтернет уже зараз став невід’ємною його частиною. Цілком ймовірно, що у найближчому майбутньому Всесвітня мережа повністю замінить усі... Детальніше

АКЦІЯ «ЗАПАЛИ СВІЧКУ ПАМ’ЯТІ»

24-11-2023 Hits:15 Новини

  АКЦІЯ «ЗАПАЛИ СВІЧКУ ПАМ’ЯТІ»      Остання субота листопада – день, коли ми згадуємо велику трагедію українського народу, вшановуючи пам'ять жертв голодоморів.      Бібліотекар закладу освіти разом із здобувачами освіти долучилися до участі... Детальніше

ВСЕУКРАЇНСЬКА АКЦІЯ «16 ДНІВ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА»

24-11-2023 Hits:18 Новини

  ВСЕУКРАЇНСЬКА АКЦІЯ «16 ДНІВ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА»         Сьогодні практичним психологом закладу освіти проведено просвітницький захід з групами першокурсників на тему «Міжнародний день боротьби з насильством щодо жінок» в рамках Всеукраїнської... Детальніше

СМАЧНО, АРОМАТНО, СИТНО

24-11-2023 Hits:20 Новини

  СМАЧНО, АРОМАТНО, СИТНО Пекар - важлива та потрібна професія. Вона завжди була і залишається почесною в нашому суспільстві. Адже, без хліба немає життя. Кожен знає, щоб вивчити цю професію, потрібні практичні... Детальніше

90-ТІ РОКОВИНИ ГОЛОДОМОРУ 1932–1933 РОКІВ В УКРАЇНІ

24-11-2023 Hits:4 Новини

  90-ТІ РОКОВИНИ ГОЛОДОМОРУ 1932–1933 РОКІВ В УКРАЇНІ Щороку у четверту суботу листопада Україна вшановує пам'ять жертв Голодомору 1932–1933 років і масових штучних голодів 1921–1923 і 1946–1947 років. Цього року 25 листопада... Детальніше

ВІДЧУЄШ БІЛЬ – ЗНАЧИТЬ ЖИВИЙ

24-11-2023 Hits:29 Новини

  ВІДЧУЄШ БІЛЬ – ЗНАЧИТЬ ЖИВИЙ Вітаємо Ванессу Стрельбіцьку, ученицю групи №33 з професії «Пекар, кондитер», яка взяла участь у ІІ (обласному) етапі Всеукраїнського конкурсу творчості дітей та учнівської молоді ,,За нашу... Детальніше

ПОДАВАННЯ ХОЛОДНИХ СТРАВ І ЗАКУСОК, ГАРЯЧИХ ЗАКУСОК

23-11-2023 Hits:26 Новини

  ПОДАВАННЯ ХОЛОДНИХ СТРАВ І ЗАКУСОК, ГАРЯЧИХ ЗАКУСОК На даний час зацікавленість кулінарією стала масовою, тому професійні кухари повинні відрізнятися від домашніх господинь творчим підходом до справи, пов’язаним з високою майстерністю. Ресторан... Детальніше

ВАНІЛЬНІ КЕКСИ

23-11-2023 Hits:20 Новини

  ВАНІЛЬНІ КЕКСИ        З кожним роком все більшим попитом у споживачів користуються різноманітні борошняні вироби, які ще називають живильною випічкою: кекси, пироги, булочки, поштучні тістечка. Мабуть, не так просто знайти людину... Детальніше

АВСТРАЛІЙСЬКИЙ ДЕСЕРТ

22-11-2023 Hits:22 Новини

  АВСТРАЛІЙСЬКИЙ ДЕСЕРТ Сьогодні в лабораторії пекарських та кондитерських виробів проходив щорічний конкурс фахової майстерності. Здобувачі освіти групи 23 «А» готували австралійський десерт, який представляє собою бісквіт прямокутної форми, покритий шоколадною глазур’ю... Детальніше

МОЛОДІЖНИЙ ФОРУМ ЄДНОСТІ ГІДНІ. ВІЛЬНІ. НЕЗЛАМНІ.

20-11-2023 Hits:21 Новини

  МОЛОДІЖНИЙ ФОРУМ ЄДНОСТІ ГІДНІ. ВІЛЬНІ. НЕЗЛАМНІ. «Гідні, Вільні. Незламні» - саме під таким девізом пролетіли два насичені дні молодіжного форуму Єдності для представниць нашого закладу освіти: Ніколетти Бездєтко, Антоніни Штець та Валентини... Детальніше

ВЧИСЬ СТУДЕНТ! ХОЧА НІ, СЬОГОДНІ — СПРОБУЙ СЕБЕ В РОЛІ ВИКЛАДАЧА!

17-11-2023 Hits:31 Новини

  ВЧИСЬ СТУДЕНТ! ХОЧА НІ, СЬОГОДНІ — СПРОБУЙ СЕБЕ В РОЛІ ВИКЛАДАЧА! Сьогодні за ініціативи учнівського самоврядування в нашому закладі освіти у міжнародний день студента третьокурсники проводили уроки із загальноосвітніх дисциплін. На... Детальніше

Відкриті торги з особливостями ДК 021:2015 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчуванн…

17-11-2023 Hits:27 Новини

Відкриті торги з особливостями ДК 021:2015 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування (Пароконвекційна піч, апарат для приготування продуктів за технологією SOUSVIDE, cлайсер, овочерізка, апарат вакуумної упаковки, шафа холодильна, апарат шокового... Детальніше

КОРИСНА ТА ПІЗНАВАЛЬНА ЗУСТРІЧ ІЗ ПРАЦІВНИКАМИ БЕРЕГІВСЬКОГО РАЙОННОГО ВІДДІЛУ УПРАВЛІННЯ МІНІСТЕРС…

17-11-2023 Hits:37 Новини

  КОРИСНА ТА ПІЗНАВАЛЬНА ЗУСТРІЧ ІЗ ПРАЦІВНИКАМИ БЕРЕГІВСЬКОГО РАЙОННОГО ВІДДІЛУ УПРАВЛІННЯ МІНІСТЕРСТВА ВНУТРІШНІХ СПРАВ УКРАЇНИ В ЗАКАРПАТСЬКІЙ ОБЛАСТІ Сьогодні, як ніколи зростає співпраця закладів освіти з працівниками правоохоронних органів. Адже профілактична робота дає... Детальніше

НАДАННЯ ПЕРШОЇ ДОМЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ ПРИ ДТП

17-11-2023 Hits:29 Новини

  НАДАННЯ ПЕРШОЇ ДОМЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ ПРИ ДТП  Сьогодні в рамках проведення "Тижня безпеки дорожнього руху" в групах №13, 23 з професії «Пекар, кондитер» проведено інформаційно-пізнавальний захід на тему «Надання першої домедичної допомоги... Детальніше

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ВІДМОВИ ВІД КУРІННЯ

16-11-2023 Hits:27 Новини

  МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ВІДМОВИ ВІД КУРІННЯ Щорічно у третій четвер листопада відзначають  Міжнародний день відмови від куріння. Практичним психологом. проведено  просвітницький захід  з першокурсниками нашого ліцею на тему: «Куріння – згубний вплив... Детальніше

ПРИГОТУВАННЯ БУТЕРБРОДІВ ВІДКРИТИХ, ЗАКРИТИХ, ПРОСТИХ, СКЛАДНИХ, ГАРЯЧИХ, ЗАКУСОЧНИХ

16-11-2023 Hits:36 Новини

  ПРИГОТУВАННЯ БУТЕРБРОДІВ ВІДКРИТИХ, ЗАКРИТИХ, ПРОСТИХ, СКЛАДНИХ, ГАРЯЧИХ, ЗАКУСОЧНИХ Тема відкритого уроку виробничого навчання, який проведено у групі №22 з професії «Кухар» Оксаною Кречковською згідно плану роботи методичної комісії викладачів та майстрів... Детальніше

СМАЧНІ СТРАВИ З ОВОЧІВ

16-11-2023 Hits:18 Новини

  СМАЧНІ СТРАВИ З ОВОЧІВ                   Українська кухня багата на страви з овочів. Тільки з картоплі можна приготувати більше тисячі різних страв. Картоплю і сьогодні називають другим хлібом.                   Страви з овочів –... Детальніше

НЕЗАБУТНЯ ЗУСТРІЧ ІЗ ПРЕДСТАВНИКАМИ УАЛ

16-11-2023 Hits:25 Новини

  НЕЗАБУТНЯ ЗУСТРІЧ ІЗ ПРЕДСТАВНИКАМИ УАЛ 14 листопада нашим учням Ніколетті Бездєтко, Богдану Летинець та Крістіану Маркуш випала можливість зустрітися із представниками Української академії лідерства. Учасники заходу здійснили екскурс Берегівським ліцеєм «Платан», де Олена Рибалко розповіла про... Детальніше

СМАЧНІ І ЗАПАШНІ БУЛОЧКИ «СІНАБОНЕ»

16-11-2023 Hits:24 Новини

  СМАЧНІ І ЗАПАШНІ БУЛОЧКИ «СІНАБОНЕ»            Форма кругла, зарум’янена скоринка, рівномірно пропечена дрібнопориста консистенція тіста, аромат кориці, ніжна, соковита вершкова шапочка ось такі вимоги до булочки «Сінабоне», яку випікали здобувачі освіти... Детальніше

УЧАСТЬ У ХХIV МІЖНАРОДНОМУ КОНКУРСІ З УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ІМЕНІ ПЕТРА ЯЦИКА Й ХIV МІЖНАРОДНОМУ МОВНО-ЛІ…

16-11-2023 Hits:30 Новини

  УЧАСТЬ У ХХIVМІЖНАРОДНОМУ КОНКУРСІ З УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ІМЕНІ ПЕТРА ЯЦИКА Й ХIVМІЖНАРОДНОМУ МОВНО-ЛІТЕРАТУРНОМУ КОНКУРСІ УЧНІВСЬКОЇ ТА СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ ІМЕНІ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА Відбулися I етапи ХХIV Міжнародного конкурсу з української мови імені... Детальніше

ПРО ТИЖДЕНЬ БЕЗПЕКИ ДОРОЖНЬОГО РУХУ

14-11-2023 Hits:23 Новини

  ПРО  ТИЖДЕНЬ БЕЗПЕКИ ДОРОЖНЬОГО РУХУ 14 листопада 2023 року у КЗ «Берегівський професійний ліцей сфери послуг» ЗОР згідно плану проведення "Тижня безпеки дорожнього руху" проведено виховні години у навчальних групах  про правила... Детальніше

ФРУКТОВО-ЯГІДНІ ЦУКЕРКИ

13-11-2023 Hits:22 Новини

  ФРУКТОВО-ЯГІДНІ ЦУКЕРКИ На уроці виробничого навчання учні групи №33 з професії «Пекар, кондитер» з майстром в/н Мирослава Маргітич вчилися готувати фруктово-ягідні цукерки. Вони практично відпрацьовували трудові прийоми приготування фруктових цукерок, закріплюючи... Детальніше

ФІНІШНА ПРЯМА

10-11-2023 Hits:24 Новини

  ФІНІШНА ПРЯМА           Уроки виробничого навчання у кухні-лабораторії ліцею добігають кінця і на останньому уроці учні готували холодні страви та закуски. Під час виконання практичного завдання працювали самостійно з відповідальністю відносились до... Детальніше

ПСИХОЛОГІЧНА ПІДТРИМКА ПЕДАГОГІВ

10-11-2023 Hits:31 Новини

  ПСИХОЛОГІЧНА ПІДТРИМКА ПЕДАГОГІВ         В рамках роботи Школи молодого педагога сьогодні практичним психологом закладу освіти проведено діагностичне тестування педагогів ліцею: «Який ваш характер?». Після підведення підсумків опитування, головною порадою дня... Детальніше

ЗАГАДКОВІ СМАКИ НА УРОЦІ ЗАКУСОК ІЗ М'ЯСА, ПТИЦІ, СУБПРОДУКТІВ І РИБИ

10-11-2023 Hits:38 Новини

  ЗАГАДКОВІ СМАКИ НА УРОЦІ З ПРИГОТУВАННЯ ЗАКУСОК ІЗ М'ЯСА, ПТИЦІ, СУБПРОДУКТІВ І РИБИ Сьогодні у групі 32 з професії "Кухар" пройшов урок виробничого навчання, на якому вчилися готувати закуски з м'яса, птиці... Детальніше

ШКОЛА МОЛОДОГО ПЕДАГОГА

09-11-2023 Hits:38 Новини

  ШКОЛА МОЛОДОГО ПЕДАГОГА У нашому закладі освіти робота з молодими педагогами починається вже під час першої зустрічі з колективом та адміністрацією ліцею: інформація про ліцей, традиції колективу, Статут та Правила внутрішнього... Детальніше

НАВЧАЛЬНЕ ТРЕНУВАННЯ

09-11-2023 Hits:28 Новини

  НАВЧАЛЬНЕ ТРЕНУВАННЯ З метою навчання правилам пожежної безпеки та діям на випадок пожежі 09 листопада 2023 року в ліцеї працівниками 12 державної пожежно-рятувальної частини м. Берегове проведено навчальне тренування та роз’яснювальну... Детальніше

БУДНІ ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ МАЙБУТНІХ ПЕКАРІВ

08-11-2023 Hits:28 Новини

  БУДНІ ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ МАЙБУТНІХ ПЕКАРІВ Непомітно пролетів місяць виробничого навчання в лабораторії для першокурсників групи №13 з професії «Пекар, кондитер». Але, за цей період здобувачі освіти навчилися випікати хліб і хлібобулочні... Детальніше

СЕРВІРУВАННЯ СТОЛІВ

06-11-2023 Hits:33 Новини

  СЕРВІРУВАННЯ СТОЛІВ                  Здобувачі освіти групи № 1 з професії «Офіціант, бармен» вивчають тему: «Сервірування столів» та набувають практичних навиків на уроках виробничого навчання у лабораторії «Організації обслуговування». Виконавча (банкетна)... Детальніше

ЦІКАВА НАРІЗКА З ОВОЧІВ

03-11-2023 Hits:35 Новини

  ЦІКАВА НАРІЗКА З ОВОЧІВ          На черговому уроці виробничого навчання здобувачі освіти групи №12 з професії "Кухар" нарізали овочі складною формою нарізки, виготовляли елементи для оформлення страв та складали композиції з... Детальніше

ГОТУЄМО КРЕМИ…

03-11-2023 Hits:38 Новини

  ГОТУЄМО КРЕМИ… Креми є невідємною частиною багатьох кондитерських виробів, і тому, блискуча майстерність виробництва кремів є необхідним елементом кондитерського мистецтва кожного майстра. У кондитерському виробництві використовуються різні види кремів: масляні, білкові... Детальніше

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ БОРОТЬБИ З НАСИЛЬСТВОМ І БУЛІНГОМ

02-11-2023 Hits:52 Новини

  МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ БОРОТЬБИ З НАСИЛЬСТВОМ І БУЛІНГОМ В перший четвер листопада відзначають Міжнародний день боротьби з насильством і булінгом. У групі першого курсу проведено годину психолога на тему: «Не допустимо цькування... Детальніше

ПІДГОТОВКА ТОРГІВЕЛЬНОГО ЗАЛУ ДО ОБСЛУГОВУВАННЯ

01-11-2023 Hits:60 Новини

  ПІДГОТОВКА ТОРГІВЕЛЬНОГО ЗАЛУ ДО ОБСЛУГОВУВАННЯ           Торговельні приміщення до обслуговування підготовляють щодня. Їх ретельно прибирають, розставляють меблі, одержують посуд, столові набори, білизну і сервірують столи. Етапи підготовки торгівельного залу до обслуговування... Детальніше

HALLOWEEN - 2023

31-10-2023 Hits:72 Новини

  HALLOWEEN - 2023 За останні роки святкування Halloweenнабуває все більшої популярності серед молоді України. Наші учні також не змогли втриматись, та втілили частинку свята у своє веселе студентське життя. Тематичним відображеннямдійства... Детальніше

ЛУНАЙ, ПРЕКРАСНА НАША МОВА!

30-10-2023 Hits:40 Новини

  ЛУНАЙ, ПРЕКРАСНА НАША МОВА!      Ми маємо безцінний дар – одну з милозвучних і найкрасивіших мов світу. Для українського народу мова завжди була одним з найцінніших скарбів.      З нагоди Дня української... Детальніше

ТРЕНІНГ З МЕДІАГРАМОТНОСТІ

30-10-2023 Hits:48 Новини

  ТРЕНІНГ З МЕДІАГРАМОТНОСТІ Наші здобувачі освіти продовжують навчатись і вдосконалюватись з медіаграмотності, адже, сьогодення цього потребує. Працівниками Закарпатської обласної універсальної наукової бібліотеки імені Ф. Потушняка проведено тренінг "Практична медіаграмотність: інформаційна гігієна... Детальніше

РАДІОДИКТАНТ НАЦІОНАЛЬНОЇ ЄДНОСТІ – 2023

27-10-2023 Hits:71 Новини

  РАДІОДИКТАНТ НАЦІОНАЛЬНОЇ ЄДНОСТІ – 2023 День української писемності та мови відзначається сьогодні, 27 жовтня. Традиційно у день свята відбувся Всеукраїнський Радіодиктант національної єдності-2023. Разом з усією Україною до мовного флешмобу доєдналися і... Детальніше

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ СТИПЕНДІАЛЬНОЇ КОМІСІЇ

26-10-2023 Hits:66 Новини

  ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ СТИПЕНДІАЛЬНОЇ КОМІСІЇ 24 жовтня на засіданні стипендіальної комісії КЗ «Берегівський професійний ліцей сфери послуг» ЗОР розглянуто питання по призначенню академічних та соціальних стипендій для здобувачів освіти перших курсів. Насамперед прослухали... Детальніше

КРОК ДО ПРОФЕСІЙНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ

25-10-2023 Hits:56 Новини

  КРОК ДО ПРОФЕСІЙНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ            Учні першого курсу групи №12 з професії «Кухар» зробили перший крок до професійної майстерності, працюючи в кухні-лабораторії.             На уроці виробничого навчання з теми «Обробка овочів, форми... Детальніше

ВІТАЄМО!

24-10-2023 Hits:64 Новини

  ВІТАЄМО! Неймовірна гордість за нашу команду, яка отримала І місце в І турі обласного конкурсу «Молодіжний Едельвейс» з популяризації української літератури та україномовних видань. Пишаємося!   Детальніше

ОНЛАЙН КУРС «ЕКСПРЕС - МЕДІАГРАМОТНІСТЬ ДЛЯ ПІДЛІТКІВ»

23-10-2023 Hits:72 Новини

  ОНЛАЙН КУРС «ЕКСПРЕС - МЕДІАГРАМОТНІСТЬ ДЛЯ ПІДЛІТКІВ» Онлайн-курс має на меті навчити підлітків ключових навичок інфомедійної грамотності та цифрової безпеки. Він складається із семи коротких відеоуроків, у яких розкривають теми впливу... Детальніше

ВРУЧЕННЯ ПОДЯК У МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ КУХАРІВ ТА КУЛІНАРІВ

20-10-2023 Hits:92 Новини

  ВРУЧЕННЯ ПОДЯК У МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ КУХАРІВ ТА КУЛІНАРІВ Міжнародний день кухарів та кулінарів, який відзначають щороку 20 жовтня, – досить молоде свято. Його започаткували в 2004 році з ініціативи асоціації, яка... Детальніше

ДЕНЬ КУХАРЯ І КУЛІНАРА!

20-10-2023 Hits:59 Новини

  ДЕНЬ КУХАРЯ І КУЛІНАРА!      Щороку 20 жовтня кухарі усього світу відзначають професійне свято -Міжнародний день кухаря та кулінара.        У цей день бібліотекар нашого закладу освіти приєднується до привітань на адресу... Детальніше

ГАРБУЗОВИЙ ХЛІБ

19-10-2023 Hits:67 Новини

  ГАРБУЗОВИЙ ХЛІБ Ароматний домашній хліб завжди був, є і буде окрасою кожного столу. На уроці виробничого навчання група № 13 з професії «Пекар, кондитер» продовжували вивчати тему уроку «Способи приготування тіста... Детальніше

ПРОДОВЖУЄМО ВИВЧАТИ ЕЛЕМЕНТИ ОЗДОБЛЕННЯ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ

19-10-2023 Hits:62 Новини

  ПРОДОВЖУЄМО ВИВЧАТИ ЕЛЕМЕНТИ ОЗДОБЛЕННЯ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ          Сьогодні на уроці виробничого навчання здобувачі освіти групи 23Б з професії «Пекар, кондитер» вивчали приготування основної та шоколадної помади, яка використовується для глазурування тортів... Детальніше

ОБЛАСНІ ЗМАГАННЯ З ЛЕГКОАТЛЕТИЧНОГО КРОСУ

18-10-2023 Hits:67 Новини

  ОБЛАСНІ ЗМАГАННЯ З ЛЕГКОАТЛЕТИЧНОГО КРОСУ 17 жовтня на базі КП «Під замком» у місті Ужгород учнівська молодь нашого закладу освіти активно долучилася до обласного чемпіонату з легкоатлетичного кросу, який проводився Закарпатським... Детальніше

ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ДЕНЬ БОРОТЬБИ З ТОРГІВЛЕЮ ЛЮДЬМИ

18-10-2023 Hits:61 Новини

  ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ДЕНЬ БОРОТЬБИ З ТОРГІВЛЕЮ ЛЮДЬМИ        Щорічно 18 жовтня відзначають Європейський день боротьби з торгівлею людьми. Практичний психолог провела просвітницький захід зі здобувачами освіти 1-го курсу, на якому було висвітлено проблеми... Детальніше

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС ТВОРЧОСТІ ДІТЕЙ ТА УЧНІВСЬКОЇ МОЛОДІ «ЗА НАШУ СВОБОДУ»

17-10-2023 Hits:87 Новини

  ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС ТВОРЧОСТІ ДІТЕЙ ТА УЧНІВСЬКОЇ МОЛОДІ «ЗА НАШУ СВОБОДУ» На початку жовтня у нашому закладі освіти проведено І етап Всеукраїнського конкурсу творчості дітей та учнівської молоді «За нашу свободу» -... Детальніше

БІБЛІОТЕКА ЛІЦЕЮ – ОСЕРЕДОК СУЧАСНОГО ІНФОРМАЦІЙНОГО СЕРЕДОВИЩА

13-10-2023 Hits:60 Новини

  БІБЛІОТЕКА ЛІЦЕЮ – ОСЕРЕДОК СУЧАСНОГО ІНФОРМАЦІЙНОГО СЕРЕДОВИЩА        12 жовтня 2023 року в режимі онлайн відбулося засідання обласного методичного об’єднання бібліотекарів закладів професійної (професійно-технічної) освіти області.        Олена Ілошвай, бібліотекар нашого закладу... Детальніше

СТРАВИ З СУБПРОДУКТІВ

13-10-2023 Hits:57 Новини

  СТРАВИ З СУБПРОДУКТІВ В групі 32 Кухар відбувся захоплюючий урок виробничого навчання на тему "Страви з субпродуктів", і цей день запам'ятається нам надовго. Урокпочався з розгорнутого розгляду того, що таке субпродукти... Детальніше

ОФІЦІАНТИ В УМОВАХ ВИРОБНИЦТВА

12-10-2023 Hits:75 Новини

  ОФІЦІАНТИ В УМОВАХ ВИРОБНИЦТВА            Здобувачі освіти групи №1 з професії «Офіціант, бармен» з 06 жовтня 2023 року приступили до наступного етапу дуальної форми навчання в умовах... Детальніше

НОВИЙ ЕТАП У ДОРОСЛОМУ ЖИТТІ

12-10-2023 Hits:56 Новини

  НОВИЙ ЕТАП У ДОРОСЛОМУ ЖИТТІ Сьогодні здобувачі освіти другого курсу групи 23-А з професії «Пекар, кондитер» продовжують працювати у лабораторії ліцею, готуючи різні види сиропів для просочування, глазурування тощо. Хоч і... Детальніше

ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ПСИХІЧНОГО ЗДОРОВ’Я

10-10-2023 Hits:70 Новини

  ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ПСИХІЧНОГО ЗДОРОВ’Я Сьогодні, до Всесвітнього дня психічного здоров’я, з метою забезпечення психологічної стійкості здобувачів освіти, підвищення рівня обізнаності щодо проблем психічного здоров’я, класні керівники нашого закладу освіти провели просвітницькі... Детальніше

УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНОМУ КОНКУРСІ В ЄВРОПЕЙСЬКИЙ РІК НАВИЧОК ТА ВМІНЬ

10-10-2023 Hits:88 Новини

  УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНОМУ КОНКУРСІ В ЄВРОПЕЙСЬКИЙ РІК НАВИЧОК ТА ВМІНЬ  7 жовтня у м. Ечер (Угорщина) пройшов XI-й Міжнародний конкурс Відкритого вогню Карпатського регіону ім. Югас Йожефа. КЗ "Берегівський професійний ліцей сфери... Детальніше

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x
"Кухар"
детально...
"Монтажник санітарно-технічних систем і устаткування"
детально...
"Офіціант; бармен"
детально...
"Швачка; кравець"
детально...
"Пекар; кондитер"
детально...
  • VTEM skitter
    VTEM skitter
    VTEM skitter
    VTEM skitter
    VTEM skitter
  • VTEM skitter
    VTEM skitter