VT Animal - шаблон joomla Видео

ДІЛОВИЙ СТИЛЬ У РОБОТІ БАРМЕНА

  ДІЛОВИЙ СТИЛЬ У РОБОТІ БАРМЕНА        На відкритому уроці «Етика та етикет у ресторані», проведеного в рамках Тижня спецдисциплін, здобувачі освіти групи №1 з професії «Офіціант, бармен» з викладачем Мельник Г.Ю. розглядали та обговорювали якості сучасного бармена, його діловий стиль у роботі.        Бармен — це обличчя й честь, руки, ноги й мозок закладу. Від нього залежить дуже багато чого. Тому задля бездоганного володіння професійною складовою своєї роботи барменові…

ПОЗАКЛАСНИЙ ЗАХІД «ГІГІЄНА В ПРОФЕСІЇ КУХАР»

  ПОЗАКЛАСНИЙ ЗАХІД «ГІГІЄНА В ПРОФЕСІЇ КУХАР» В рамках Тижня спеціальних дисциплін, у групі №12 Кухар проведено позакласний захід "Гігієна в професії кухар". В заході взяли участь дві команди: "Переможці" та "Кулінарна еліта". Кожна команда мала за завдання продемонструвати свої знання з гігієни в кулінарній сфері та вміння працювати в команді. Кожне правильне виконання завдання приносило команді певну кількість балів.Тур за туром учасники змагалися у вікторині, кулінарному крокодилі, що зайве на…

ВИКОРИСТАННЯ ОСВІТНІХ ПЛАТФОРМ «НА УРОК», «ВСЕОСВІТА» НА УРОКАХ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ

  ВИКОРИСТАННЯ ОСВІТНІХ ПЛАТФОРМ «НА УРОК», «ВСЕОСВІТА» НА УРОКАХ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ 23 квітня відбулося засідання обласної методичної секції викладачів словесності ЗП(ПТ)О. У формі методичного діалогу учасники заходу обговорили продуктивність сучасного уроку та окреслили орієнтир сучасного викладача на підвищення якості завдань та результативності навчання здобувачів освіти. Досвідом роботи з використання освітніх платформ «На урок», «Всеосвіта» на уроках української мови ділилася з колегами викладач нашого закладу освіти Лігоцька О.О. Вона наголосила, що ці платформи дозволяють забезпечити індивідуальний підхід…

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС ФОТО ТА ВІДЕОРОБІТ ПРО БІБЛІОТЕКУ ТА КНИГУ

  ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС ФОТО ТА ВІДЕОРОБІТ ПРО БІБЛІОТЕКУ ТА КНИГУ    Завершився Всеукраїнський конкурс фото та відеоробіт «LIME. GOtoread!». Мета конкурсу - популяризація книги, читання та бібліотеки серед молоді. Лайм – 2024 зібрав рекордну кількість учасників. Усього було представлено 423 роботи. Підготовка до конкурсу проходила під керівництвом бібліотекаря Ілошвай О.В. та керівника гуртка «Пізнаємо професію через об’єктив» Харченко Ю.І.    За підсумками конкурсу здобувачі освіти нашого закладу, отримали іменні сертифікати…

ВІДКРИТИЙ УРОК З ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ

  ВІДКРИТИЙ УРОК З ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ В рамках Тижня спецдисциплін викладачем інформаційних технологій Ломага Т.І. у групі №12 з професії «Кухар» проведено відкритий урок на тему: «Електронні та друковані портфоліо». На початку уроку учні актуалізували опорні знання методом виконання інтерактивних вправ на сервісі Wordwall. Продовжили вивченням нового матеріалу, тобто отримали відомості про портфоліо, його завдання, мету, функції, види, методику формування та їх оформлення Вони зрозуміли, що накопичення досягнень, відслідковування професійного…

ПРИГОТУВАННЯ, ПОДАВАННЯ ТА ОФОРМЛЕННЯ БЕЗАЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ

  ПРИГОТУВАННЯ, ПОДАВАННЯ ТА ОФОРМЛЕННЯ БЕЗАЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ Професія бармена – одна з найдревніших. Зараз уже не сперечаються про те, що робота бармена нелегка, тому до людини, яка обирає собі професію бармена ставлять окремі вимоги. Звичайне приготування та подача напоїв під час обслуговування відвідувачів повинно проводитися естетично, поетапно та відповідно до правил етикету. Саме дану тему вивчали учні групи №1 з професії «Офіціант, бармен». Адже, незабаром виробнича практика у закладах громадського…

КЕЙТЕРИНГОВІ ПОСЛУГИ

  КЕЙТЕРИНГОВІ ПОСЛУГИ          Види та форми кейтерингу безпосередньо пов'язані з форматами урочистостей, які проводяться державними або приватними установами. Одним з ключових елементів обслуговування цих подій є подання закусок та напоїв. Кейтерингові послуги популярні та використовуються не тільки для доповнення урочистих подій, вони стають невід’ємною частиною важливих заходів.        Так у місті Берегове на базі спортбази «Закарпаття» другий тиждень тривають всеукраїнські спортивні змагання шкільної ліги «Пліч-о-пліч». Здобувачі освіти КЗ «Берегівський…

ПСИХОЛОГІЯ В МОЄМУ ЖИТТІ

  ПСИХОЛОГІЯ В МОЄМУ ЖИТТІ         Розпочався тиждень психології «Психологія в моєму житті» для учасників освітнього процесу в нашому закладі освіти. Девіз першого дня цього тижня: «Пізнай психологію і ти побачиш, це – цікаво». На практичному занятті здобувачі освіти за допомогою релаксації «Психологія кольору» краще зрозуміли власні риси і якості, вибираючи кольорові капелюшки. За допомогою обраного кольору вони визначали свій тип мислення і діяльності, власну поведінку у взаємодії з іншими…

МАЙСТЕР КЛАС «ВИГОТОВЛЕННЯ ПАСОЧКИ»

  МАЙСТЕР КЛАС «ВИГОТОВЛЕННЯ ПАСОЧКИ» Пізнавали світ професій учні 2-Б клвсу Берегівського ліцею ім. Ф. Потушняка (класний керівник-Тетяна Галай). Учні не тільки випікали пасочки та прикрашали пряники у формі писанок кольоровим айсингом, але й отримували незабутні враження…  

ВИБІР ЗА ВАМИ!

  ВИБІР ЗА ВАМИ!        Продовжується профорієнтаційна робота педагогів закладу освіти з випускниками 9-11 класів.      Так, 18 квітня 2024 року було проведено профорієнтаційну роботу у Великоберезький ЗЗСО ім. Добраі Петера, Берегуйфалівській ЗОШ. Майстром Наталією Блискун та викладачем Йосипом Молнар доведено майбутнім випускникам інформацію про робітничі професії, за якими здійснюється професійна підготовка у КЗ «Берегівський ПЛСП» ЗОР та умови вступу учнів до закладу освіти у 2024 році. Продемонстровано відеоролик про…

МАЙСТЕР КЛАС ІЗ ВИПІКАННЯ ПАСКИ "КРАФІН"

  МАЙСТЕР КЛАС ІЗ ВИПІКАННЯ ПАСКИ «КРАФІН» Сьогодні був проведений майстер клас для 4-А класу ліцею ім. Т.Г.Шевченка з поглибленим вивченням англійської мови (кл. керівник Марина Ясінська) з випікання паски «Крафін». Це незвичайна паска - три в одному. У рецепті поєднуються особливості приготування круасанів, класичного дріжджового тіста та елементи мафінів.  

ПРОДОВЖУЄМО ПРАЦЮВАТИ У КУХНІ – ЛАБОРАТОРІЇ

  ПРОДОВЖУЄМО ПРАЦЮВАТИ У КУХНІ – ЛАБОРАТОРІЇ          Продовжуючи працювати у кухні-лабораторії, здобувачі освіти групи №12 з професії «Кухар» вивчали тему «Приготування бульйонів та картопляних супів». Під час уроку дізнались багато нового про супи, а саме: рецепти та технологію приготування смачних бульйонів та овочевих супів, про значення супів у харчуванні людини, вимоги до якості, правила подачі та термін зберігання супів.          Під час роботи всі працювали із задоволенням, готували найсмачніший…