Сьогодні, кулінарне кондитерське мистецтво потрібне як ніколи. Точки громадського харчування, ресторани високої кухні, кафе, бари – все це буквально набито відвідувачами, щоб витримати нові рецепти солодощів. Для цього, природно, потрібна велика кількість професіоналів в сфері кондитерської кулінарії. Грамотний і досвідчений кухар кондитер буде завжди затребуваний. Володарі цієї професії можуть претендувати на досить конкурентноспроможну оплату праці.
Програма гуртка «Країна солодощів» призначена для підвищення професійної компетентності учнів та слухачів в кондитерській галузі. На заняттях велика увага приділяється розширенню знань, навичок учнів, ознайомленню з новими технологіями в кондитерському виробництві, сучасними способами, методами та прийомами декорування.
Метою програми є:формування теоретичних і практичних навичок кондитерської справи; розширення знань учнів про способи і прийоми декорування оздоблювальними напівфабрикатами тортів, іншими виробами в кондитерській галузі.
Завдання програми:
Розширення знань, розвиток умінь і навичок учнів; формування умінь і навичок, впровадження їх в практику роботи;розвиток технічної творчості і створення умов для творчого спілкування учнів; формування творчих здібностей майбутнього фахівця;навчитися прийомам декорування оздоблювальними напівфабрикатами; виховати в учнів особистісні якості, такі як здатність раціонально використовувати робочий час, самостійність, відповідальність за кінцевий результат
Назва: Країна солодощів
Понеділок -15.20 - 16.55
Четвер -15.20 - 16.55
Керівник гуртка – Райко Х. М.
У гуртку займаються 15 учнів.