VT Animal - шаблон joomla Видео

ЗАГАЛЬНООСВІТНІ ПРЕДМЕТИ

ПІДРУЧНИКИ

10 клас

  1.  Укрмова (О. Авраменко) 
  2.  Українська література (О. Борзенко)
  3.  Зарубіжна література ( Н. Міляновська)
  4.  Англійська мова (М.А. Нерсисян)
  5.  Історія: Україна і світ ( О.В. Гісем)
  6.  Історія України (О.К. Струкевич)
  7.  Всесвітня історія (О.В. Гісем, О.О. Мартинюк)
  8.  Математика: Алгебра і початки аналізу та геометрія (Г.П. Бевз, В.Г. Бевз)
  9. Інформатика (В.Д. Руденко, Н.В. Речич, В.О. Потієнко)
  10. Біологія і екологія (В.і.Соболь)
  11. Герографія (В.В. Безуглий, Г.О. Лисичарова)
  12. Фізика (В.Г. Бар’яхтар, С.О. Довгий)
  13. Правознавство ( О.М. Лук’янчиков)
  14. Хімія (О.Г. Ярошенко)
  15. Захист Вітчизни (М.Р. Гнатюк)
  16. Захист Вітчизни. Основи медичних знань (А.А. Гудима, К.О. Пашко, І.М. Гарасимів, М.М. Фука)

11 клас

  1. Українська мова (О. Авраменко)
  2. Українська література (О. Авраменко)
  3. Українська література (О. Борзенко)
  4. Зарубіжна література (Ісаєва О. О., Клименко Ж. В., Мельник А. О. )
  5. Історія України (Власов В. С. Кульчицький С. В. )
  6. Історія України (Гісем О. В., Мартинюк О. О. )
  7. Англійська мова (М.А. Нерсисян) 
  8. Математика: Алгебра і початки аналізу та геометрія (Г.П. Бевз, В.Г. Бевз)
  9. Біологія і екологія (Соболь В. І.)
  10. Фізика (В.Г. Бар’яхтар, С.О. Довгий, Ф.Я. Божинова)
  11. Хімія (Г.А. Лашевська)
  12. Захист Вітчизни (М.Р. Гнатюк)
  13. Захист Вітчизни. Основи медичних знань (А.А. Гудима, К.О. Пашко, І.М. Гарасимів, М.М. Фука)

ПІДРУЧНИКИ  ПРОФЕСІЙНОГО СПРЯМУВАННЯ

Кухар. Офіціант. Бармен. Пекар

  1. Устаткування підприємств громадського харчування (Н.П.Саєнко)
  2. Основи фізіології і санітарії (О.Олійник)
  3. Основи фізіології та гігієни харчування (Н.М. Зубар)
  4. Організація у закладах ресторанного господарства ( В.В. Архіпов)
  5. Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства (За ред. Н.О. П’ятницької)
  6. Ресторанна справа: технологія та організація обслуговування туристів (М.П. Мальська, О.М. Гаталяк, Н.М. Ганич)
  7. Барна справа (В.С. Ростовський)
  8. Кулінарна справа  (Т.М. Стархич )
  9. Технологія приготування їжі. Г.І.Шумило

ПОСІБНИКИ

  1. Українська кухня (В.С. Доцяк)
  2. Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення (І.В. Сирохман, В.М.Завгородня)
  3. Устаткування готельно-ресторанних підприємств (І.І.Тарасенко)
  4. Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів (Л.Ф.Павлоцька, Н.В. Дуденко, Л.Р. Димитрієвич)
  5. Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства (В.В. Архіпов, В.А. Русавська)
  6. Організація ресторанного господарства (В.В. Архіпов)
  7. Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані (В.В. Архіпов)
  8. Організація ресторанної справи (В.П. Самодай, А.І. Кравченко)
  9. Ресторанна справа (В.В. Архіпов, Т.В.Іванникова, А.В. Архіпова)
  10. Страви української кухні (За ред. В.П. Запорожця)
  11. Збірник рецептур страв для харчування дітей шкільного віку в організованих освітніх та оздоровчих закладах (Є.Клопотенко)
  12. Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів (Т.Г. Зайцева, Т.М. Горпинко)
  13. Асортимент і якість кондитерських виробів (І.В. Сирохман, В.Т.Лебединець)
  14. Збірник технологічної документації (професія – Кухар) (М.В. Мелько, О.С. Ступін)
  15. Основи підприємництва (Г.І. Карп’юк)  

 

Прокоментувати: