VT Animal - шаблон joomla Видео

 

1ДЕНЬ УЧНІВСЬКОГО САМОВРЯДУВАННЯ

День працівників освіти — професійне свято працівників освіти України, яке відзначається щорічно у першу неділю жовтня. Напередодні свята наші учні облаштували чудову фотозону у фойє ліцею, де зустрічали своїх педагогів вітальними словами та створювали неповторні світлини на згадку. Адже, для третьокурсників - це останній рік навчання у стінах закладу освіти.

Традиційно, на один день у ліцеї відбулися великі зміни – до роботи взявся новий педагогічний колектив, а саме - найстарші здобувачі освіти закладу, які проводили уроки для учнів І, ІІ курсів із різних предметів. Задля підняття настрою «винуватцям свята», перший урок… не без гумору та жартів, проведено саме для них – педагогічних працівників ліцею. Третьокурсники, які взяли на себе сміливість бути сьогодні викладачами, справляються зі своїми посадовими обов’язками відмінно, адже, в ліцеї – тиша і порядок. Учасники заходу, визначивши основну мету цього дня, з відповідальністю підготувалися і провели уроки, за якими були закріплені. Це була можливість для кожного відчути себе більш самостійним і дорослим. Робочий день виявився нелегким, але успішним, про що третьокурсники говорили на педагогічній раді після уроків.

Насправді, кожен розуміє, що праця вчителя – важка і наполеглива, яка потребує змістовних знань свого предмета, любові та терпіння до дітей, постійного саморозвитку. А день учнівського самоврядування – це хороша школа для кожного, яка приносить незабутні враження та життєвий досвід.

 

2 3 4 8
10 11 12 7
9 5 6 13

Прокоментувати: