VT Animal - шаблон joomla Видео

unnamed

 

ВИКОРИСТОВУЙТЕ КОЖНУ МОЖЛИВІСТЬ БУТИ АКТИВНИМИ!

 

Хоч, карантинні заходи й змушують нас цілими днями сидіти вдома, забувати про фізичну активність не варто. Адже, рухливий спосіб життя, так само важливий як і ретельно мити руки та зберігати дистанцію.

Навіть під час карантину цілком можливо виконувати фізичні вправи та займатися спортом. Головне — робити це свідомо та без шкоди для себе та інших.

Корисні поради, як бути активним в цей час. Передусім, важливо робити перерви між тривалим сидінням. Якщо ви працюєте за комп’ютером, обов’язково вставайте кожні 20-30 хвилин, розминайтеся, потягуйтеся, робіть невеликі активності 3-5 хвилин. Такі активні перерви — це вже вагомий внесок у збереження здоров’я.

Виходьте на пробіжки 30-60 хвилин бігу на свіжому повітрі можуть бути дуже корисними для імунітету, серцево-судинної та дихальної систем.

Але важливо дотримуватися елементарних правил безпеки:

Уникайте місць скупчення людей. Найкраще бігати парками або лісосмугами та не контактувати з іншими людьми. Безпечна дистанція 1,5-2 метри. Її варто дотримуватися, навіть під час тренування. Бігайте на самоті. Індивідуальну пробіжку можна поєднати з прослуховуванням аудіокниги чи подкасту, або ж використати цей час для роздумів.

Спортзали зараз зачинені на карантин. Та вдома ви спокійно можете приділити годину часу, щоби розім’ятися та виконати вправи. Танцюйте, робіть прибирання, грайте зі своїми дітьми, виходьте на прогулянку на свіжому повітрі або ж підіймайтеся сходами, коли повертається з магазину додому.

Використовуйте кожну можливість бути активними!

В.о.кер. фіз. вих.: Писаренко Л.П.

Прокоментувати: