VT Animal - шаблон joomla Видео

01

 

УЧАСТЬ У XVI ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ

Вивчай все не з марнославства,

а задля практичної користі.

Георг Крістоф Ліхтенберг

З 17 травня розпочав роботу XVI Всеукраїнської науково-практичної конференції «Науково-методичне забезпечення професійної освіти і навчання». Захід проходив з 17-20 травня у режимі онлайн. Педагогічні працівники нашого ліцею долучилися до роботи конференції.

Тематика виступу «Організаційно-педагогічні умови професійної підготовки майбутніх кваліфікованих робітників в умовах дуальної форми здобуття освіти » була актуальною для нашого закладу освіти. Адже, другий рік поспіль, у ліцеї впроваджується дуальна форма навчання з професії «Офіціант, бармен». І тому, виступи та обговорення були цікавими і корисними для наших педагогів також.

Не менш сучасна для сьогодення тема «Модернізація інформаційно-освітнього середовища закладів професійної (професійно-технічної) освіти» не залишила осторонь жодного учасника заходу. Кожен учасник вебінару мав можливість висловити власний погляд на це злободенне на часі питання, а саме, електронні освітні ресурси, інформаційно-комунікаційні технології, проектування інформаційно-освітнього середовища тощо.

Висловлюємо щиру подяку колегам із Інституту професійної освіти НАПН України за організацію та проведення XVI Всеукраїнської науково-практичної конференції. Змістовні виступи у поєднанні з практичним досвідом, якими ділилися учасники заходу, дасть змогу всім нам удосконалювати та модернізувати роботу закладів професійної (професійно-технічної) освіти України.

Методист: Марина РОЛДУГІНА

 

02 03

Прокоментувати: