VT Animal - шаблон joomla Видео

11111111

 

ВСЕ ПОЧИНАЄТЬСЯ ЗІ СНІДАНКУ

Денний раціон кожної людини повинен включати в себе максимально збалансовані страви, які будуть підтримувати та живити організм протягом дня. Для того, щоб створити таке меню потрібно докласти чимало знань та зусиль . Попри те, знання потрібні не тільки вузькоспеціалізовані, але й з числа базових дисциплін з шкільної програми.

         Випускники з професії кухар, вийшовши на виробничу практику , мали можливість наочно попрацювати зі створенням денного меню. Для врахування вподобань гостей потрібно було врахувати декілька факторів: вік, стать, еквівалент традиційних страв та впровадження страв регіональної кухні. Після такого організаційно-теоретичного етапу, наші здобувачі освіти краще усвідомлювали процеси підготовки та приготування страв, що сприяло злагодженню колективної роботи на кухні.

         В реальних умовах здобувачам все більше вдається усвідомити, що професія кухаря - це не тільки про приготування страв, це і про великий багаж знань, і про вміння налагодити командну роботу, і про логістику, і про тайм менджмент, і про постійний саморозвиток , і про володіння клієнтоорієнтованими технологіями.

 

02 04 03
06 05 07

Прокоментувати: