VT Animal - шаблон joomla Видео

01

 

ІСТОРІЯ ДІВЧИНИ- ЗАХИСНИЦІ, ЯКА НАВЧАЛАСЯ У НАШОМУ ЗАКЛАДІ ОСВІТИ

Нещодавно на інформаційному порталі Закарпаття MUKACHEVO.NET опубліковано історію солдатки 128 окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади – Вікторії Манді.

Ця тендітна дівчина є випускницею нашого ліцею. Вікторія навчалася у закладі освіти за професією пекаря, кондитера. Крім того, вона була головою учнівського самоврядування. Завжди займала активну життєву позицію як у ліцеї, так і за його межами.

Коли у заклад освіти завітали представники Мукачівського Прикордонного загону та Закарпатської 128-ої Окремої гірсько-піхотної бригади, дівчина одразу вирішила продовжити трудову діяльність за контрактом в ЗСУ. Служба в Збройних Силах України – мрія її дитинства!

Вже працюючи у закарпатському легіоні, Вікторія самоудосконалювалася, отримуючи навики роботи кухаря. Це виявилося нескладно, адже, професії громадського харчування - пекар, кондитер та кухар - невід’ємно пов’язані.

Тепер наша захисниця знаходиться на передовій з перших днів війни. Вона з колегами щодня готує їжу й розвозить по позиціях, Віка вважає, що хлопці мають їсти смачні, корисні й поживні страви.

А ми, в свою чергу, пишаємося нашою випускницею і бажаємо повернутися у рідну домівку лише з перемогою!

 

02 03 04 05

Прокоментувати: