VT Animal - шаблон joomla Видео

 

1111111ЗБІРКА ІННОВАЦІЙНИХ ПРОЕКТІВ

У ці квітневі дні скарбничку інформаційно-видавничої діяльності НМЦ ПТО поповнила збірка інноваційних проєктів ЗП(ПТ)О та НМЦ ПТО у Закарпатській області. Дана збірка сформована з кращих інноваційних проєктів, розроблених і реалізованих (чи реалізовуються) закладами професійної (професійно-технічної) освіти Закарпатської області та навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Закарпатській області упродовж останніх 3 років.

Проект, представлений нашим закладом освіти: «Робота з учнівською молоддю щодо усвідомленого професійного самовизначення» розкриває різновиди профорієнтаційної роботи педагогів та учнів нашого ліцею. Його мета продемонструвати та передати зацікавленим особам інформацію про організацію та види робіт з учнівською молоддю щодо усвідомленого професійного самовизначення.

Світ професій безмежний, тож недооцінити значення її вибору не можна. Тому що, професія для людини - це її життєвий шлях, у певній мірі - її доля. Допомога молоді у виборі майбутньої професії, продовження навчання й опанування професійними знаннями стоїть важливим завданням профорієнтаційної роботи колективу Берегівського професійного ліцею сфери послуг.

Методист Марина РОЛДУГІНА

 

222222 333333333
444444444 555555555

Прокоментувати: