VT Animal - шаблон joomla Видео

изображение viber 2021 06 16 09 13 36

 

РЕГУЛЯЦІЯ ЕМОЦІЙНОГО СТАНУ.

 

Протягом двох днів тривав цикл тренінгових занять на тему « Регуляція емоційного стану» зі здобувачами освіти другого курсу за професією «Кухар».

   Емоції - це властиві кожній людині психологічні реакції на хороше і погане, це тривоги і радощі, відчай і насолода, емоції забезпечують здатність до переживання і співпереживання, підтримують інтерес до життя, до навколишнього світу.

   Саме емоції складають частину людської психологічної діяльності, частину особистісного «я». Сучасній людині в своїх вчинках часто доводиться керуватися головним чином не емоціями, а розумом, але в багатьох життєвих ситуаціях вплив емоцій на поведінку людини вельми великий.

   Під час тренінгу учасники освітнього процесу мали можливість навчитися різноманітним технікам експрес – регуляції емоційного стану ( передавали в малюнку свій настрій), навчалися різними способами управляти диханням, а також оволодівали навичками довільного контролю своїх емоцій.

Кожен учасник тренінгового заняття мав змогу висловити свою думку щодо тієї чи іншої емоції; зрозуміти які навички саморегуляції емоційних станів отримали ; порівняти, які зміни відбулися у їхньому емоційному стані; які відчуття відбувалися у тілі; як змінювався настрій; що саме змусило замислитися або змінити погляд на ситуацію.

Практичний психолог А.Мельник

 

изображение viber 2021 06 16 09 12 41 изображение viber 2021 06 16 14 42 46

Прокоментувати: