VT Animal - шаблон joomla Видео

104008574 655992528318155 3501085327864011695 n

 

ВПЕРШЕ НА ВИРОБНИЧІЙ ПРАКТИЦІ

 

   Виробнича практика учнів є одним із важливих моментів навчальної роботи, яка здійснюється з метою набуття навиків прийняття самостійних рішень в умовах виробництва, підготовки майбутніх кваліфікованих робітників, забеспечення належного  рівня їхньої професійної майстерності.

    Однак життя внесло свої корективи і враховуючи сьогоднішню ситуацію пандемії, виробнича практика учнів першого курсу групи №12 з професії «Кухар» проходить в трошки незвичній формі з урахуванням всіх рекомендацій МОН та МОЗ, щодо дотримання профілактичних заходів на підприємствах та уставновах для запобігання інфікування коронавірусом.

   Виробничу практику учні проходять на підприємствах громадського харчування нашого міста,які мають дозвіл на відкриття. Перші дні роботи показали достатній рівень їх підготовки.     Вони працюють злагоджено,  прислухаються   до   порад досвідчених наставників.

   Перший рік навчання сплинув швидко. Час практики скоро завершиться. Результатом її закінчення буде проведення пробної кваліфікаційної роботи та поетапної атестації на присвоєння кваліфікаційного рівня «Кухаря» третього розряду.

Майстер в/н  Кречковська О.О.

Прокоментувати: