VT Animal - шаблон joomla Видео

75442672

 

АТЕСТАЦІЯ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ

 

9 квітня у нашому закладі освіти відбулось чергове засідання атестаційної комісії. На порядку денному розглянуто питання про атестацію педагогічних працівників: Мелешинську Н.І., майстра виробничого навчання, Лігоцьку О.О., викладача української мови та літератури, зарубіжної літератури та художньої культури та Молнар А.Й., викладача математики.

У робочому порядку члени комісії ознайомилися з характеристиками педагогічної діяльності педагогічних працівників у міжатестаційний період та підвели її підсумки шляхом голосування.

Голова АК Кулієвич О.М. зазначила, що атестація педагогічних працівників є оцінкою їх професійної діяльності, визначенням відповідності займаній посаді та рівню кваліфікації. Результатом проведення атестації є підвищення професіоналізму, розвиток творчої активності, стимулювання діяльності педагога та диференційоване оцінювання результатів педагогічної праці.

Засідання атестаційної комісії пройшло чітко та оперативно з мінімалізацією тривалості перебування у закладі освіти членів атестаційної комісії та педагогічних працівників, які атестуються.

Прокоментувати: