VT Animal - шаблон joomla Видео

P00219 133912

 

ЧЕРГОВА ПЕДРАДА

 

Відбулася чергова педрада у нашому закладі освіти. Педагогічним колективом розглянуто наступні питання: організація та проведення державної кваліфікаційної атестації, стан проходження учнями 3 курсу групи №32 з професії «Кухар» виробничої практики та допуск їх до ДКА, атестація педагогічних працівників 2020 року та їх творчі звіти.

По першому питанню виступила заст. директора з НВР Кулієвич О.М., яка ознайомила присутніх з результатами проходження виробничої практики учнями ІІІ курсу та запропонувала допустити групу №32 з професії «Кухар» до складання ДКА.

Продовжили роботу педради викладачі та майстри виробничого навчання, які атестуються у 2020 році презентацією творчих звітів за атестаційний період. Викладач математики Молнар А.Й., використовуючи ІКТ, ознайомила присутніх з досвідом своєї роботи у міжатестаційний період та презентувала власне електронне портфоліо.

«Найдосвідченіший педагог ніколи не повинен спинятися на досягнутому, бо якщо немає руху вперед, то неминуче починається відставання» - цими словами В.Сухомлинського розпочала свій творчий звіт викладач української мови та літератури Лігоцька О.О. Вона розповіла про доцільність використання мультимедійних засобів при підготовці здобувачів освіти до ЗНО, про навчально-методичну та виховну роботу за звітній період.

Майстер виробничого навчання Мелешинська Н.І. звітувала про свої здобутки та досягнення на протязі 2015-2019 року, коротко розповіла про свій інноваційний проект на тему: «Розвиток творчого потенціалу та естетичного смаку в учнів з професії «Швачка, кравець». Також вона проаналізувала результати навчальної діяльності з професійно-практичної підготовки здобувачів освіти за три роки навчання у нашому ліцеї.

Завершилася робота педради обговоренням різних робочих питань педагогічного колективу: профорієнтаційна робота, підготовка до ЗНО тощо.

Методист: Ролдугіна М.В

 

P00219 135853 P00219 141356

Прокоментувати: