VT Animal - шаблон joomla Видео

SAM 7853

 

ПРОЦЕС ОБСЛУГОВУВАННЯ ВІДВІДУВАЧІВ У РЕСТОРАНІ

 

З метою вивчення методів викладання спецпредметів методистом ліцею та майстрами виробничого навчання був відвіданий відкритий урок «Організація обслуговування в ресторані», який провела викладач Блискун Н.М. у групі №1 «Офіціант, бармен».

Обслуговування гостей ресторану починається в момент, коли вони переступають поріг вашого закладу. Для офіціантів процес обслуговування починається набагато швидше - з того моменту, коли вони готують зал, столики та посуд для відвідувачів. Урок проходив у вигляді лекції, викладач розповідала як офіціант повинен зустрічати гостей, як правильно вітатись, проводжати гостей до столу, що означає, коли офіціант розгортає серветку для відвідувача, які є способи подачі страв та ще багато чого нового.

Закріпили новий матеріал фронтальним опитуванням та розглядом робочих ситуацій при процесі обслуговування відвідувачів у закладах громадського харчування.

Майбутні офіціанти засвоїли правила зустрічі гостей, навчилися оформляти замовлення та закріпили етапи обслуговування відвідувачів. А викладач, в свою чергу, розвивала в учнів творче і професійне мислення та комунікабельність.

                                                                             Методист: Ролдугіна М.В.

 

SAM 7854 SAM 7857 SAM 7859 SAM 7865

Прокоментувати: